В ареста остава украинският гражданин, предизвикал тежка катастрофа

Съдът остави в ареста украинския гражданин, които предизвика тежката катастрофа снощи на Прохода на Републиката. При инцидента загинаха възрастен мъж, съпругата му и двете им внучета. От полицията съобщиха, че 29-годишният Виктор Кулчу е навлязъл в насрещното движение, ударил е другата кола и тя се е самозапалила.

Украинецът е със статут на постоянно пребиваващ в България, предаде БНР. В нощта на катастрофата е възнамерявал да замине за Украйна, където живее семейството му и има 8-месечно бебе.

Днес в Шивачево, от където са жертвите на катастрофата, и в община Твърдица е обявен тридневен траур. Украинският гражданин е предизвикал жестоката катастрофа снощи на Прохода на Републиката, при която загинаха възрастен мъж, съпругата му и двете им внучета.

Това съобщиха от полицията и уточниха, че той е навлязъл в насрещното движение, ударил е колата им, която се е самозапалила.

Коментари

 1. 2019.10.05 | 20:37

  Те украинците така си карат,абсолютни боклуци,същите като власите.От друга страна обаче,в Гърция не смеят да изпреварят.Изводите всеки сам да си ги направи.

  1. 2019.10.06 | 01:15

   само Левскиииии

 2. 2019.10.06 | 00:59

  украинецът сега ще стане жертва , затова че е имал проблеми като малък да се изчурква , а в Украйна хохлите са го обявили за национален герой , ще го пусат в понеделник 100%

 3. 2019.10.05 | 22:50

  Съдията Калпакчиев веднага да го пусне! А БХК на антибългарина Красимир Кънев незабавно да му издаде похвална грамота за затриването на още четирима БЪЛГАРИ,от които две деца!!!Пъкленият сатанински план в действие!!!

 4. 2019.10.05 | 21:41

  Копи-пейст от две места... висок журналистически стил.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет