Тийнейджърите от жестоката катастрофа в Пловдив тръгнали "да се поразходят" след сватба

  • 30 септември 2019 14:35

  • 5728
  • 4
Тийнейджърите от жестоката катастрофа в Пловдив тръгнали "да се поразходят" след сватба
© Булфото (архив)

До края на деня ще е ясно дали бащата на едно от катастрофиралите вчера момчета в Пловдив, който беше задържан снощи, ще остане в ареста за 72 часа. Това заяви старши комисар Йордан Рогачев, директор на ОД на МВР-Пловдив, цитиран от БНР. Той уточни, че полицията продължава да събира доказателства дали мъжът е предоставил автомобила на младежите.

19-годишният шофьор, който причини тежката катастрофа, е в по-добро състояние, а по-късно ще са известни и резултатите от взетите му проби за алкохол и наркотици, уточни Рогачев и даде повече подробности как се е стигнало до трагичния инцидент: "Първоначално са били на сватба, впоследствие решават да се качат на автомобила и, по техните обяснения, "да се поразходят". Но това разхождане, както на всички стана известно, е фатално, вследствие на което две от момчетата, на 19 и на 16 години, почиват на място. Водачът на автомобила първоначално беше в тежко състояние, както и казах, състоянието му е значително по-добро, а този, който се е возил до него, е с по-леки телесни повреди".

Автомобилът, в който са пътували четирима младежи от кв. "Столипиново",  катастрофира на бул. "Марица". Колата се е движила с много висока скорост и след като неправоспособният шофьор изгубил управление, се е блъснала в стълб.

  

Последвайте канала на

Novini.bg
5728 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Терминал 2

2019.09.30 | 15:55

3

А къде ги тпите полюцай да контролират - пак на някой ъгъл с жрици или тарвиси...

2019.09.30 | 16:12

4

" тпите полюцай " не могат да контролират някой, който няма нищо в главата.

инж. ТИХОНОВ

2019.09.30 | 15:37

2

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЕЗ ПИЯНИ МАНГАЛИ...

ОСА

2019.09.30 | 15:06

1

Ама стига сте ни информирали по 5 пъти на ден за тия пияни и безотговорни роми !!! И родителите им същите, пият колкото могат и се качват без книжка да карат кола...Слава Богу, че не са срещнали по пътя невинни хора да ги съсипят и тях !!! Спрете вече ,направихте ги медийни звезди !!!

Добави коментар

Водещи новини