Прокуратурата подхваща случая с изхвърлените на боклука ембриони

  • 19 март 2012 12:39

  • 598
  • 1
Прокуратурата подхваща случая с изхвърлените на боклука ембриони
©

Районна прокуратура-Благоевград е образувала досъдебно производство по случая за изхвърлените в контейнер тела на три ембриона.

Образуваното досъдебно производство касае криминален аборт по чл. 126 от Наказателния кодекс и се води срещу неизвестен извършител. Към момента към наказателна отговорност не е привлечено нито едно лице. Тече разследване, което трябва да установи дали образуваното досъдебно производство ще бъде за криминален аборт или за друго престъпление или нарушение.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
598 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ivan

2012.07.23 | 13:39

1
Нов интернет портал - търсачка подобна на Google ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! От безплатна проба глава не боли, може пък и да не лъжат?: Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=1d85596b

Добави коментар

Водещи новини