Внукът на Цар Киро остава в ареста (снимки)

  • 16 март 2012 15:21

  • 1782
  • 2
Внукът на Цар Киро остава в ареста (снимки)
©

Пловдивският окръжен съд взе мярка за неотклонение „задържане под стража” по отношение на 20-годишния Ангел Р., съобщиха от Съдебна палата-Пловдив.

Той е обвинен за това, че на 14 март в гр. Пловдив е дал подкуп – сумата от 20 лв. на длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение - полицейски инспектор Йордан К., за да не извърши действие по служба - да не му бъде съставен акт за административно нарушение по ЗДВП - престъпление по чл. 304А от НК. Съдът намери, че са налице всички предвидени в закона предпоставки, за да бъде взета най-тежката мярка за неотклонение.

Ангел Р. е обвинен в умишлено престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода до 10 години. Доказателствата по делото, събрани на този етап обосновават в достатъчна степен извода, че той е извършил деянието, в което е обвинен. Съдът прецени, че е налице реална опасност Ангел Р. да се укрие и извърши престъпление. Настоящето деяние е извършено в рамките на изпитателен срок на предишно условно осъждане за престъпление по чл. 316 НК (използване на неистински или преправен документ).

Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Пловдивския апелативен съд.

Последвайте канала на

1782 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Аз

2012.03.17 | 09:50

2
Да умира в кофите мръсния циганин и целият му катун !!!
Мен

2012.03.17 | 09:50

1
Абе какво се занимавате - направо му режете гърлото на този боклук. То е ясно че ако живее, ще вгорчи живота на 1000 души. Вие изберете - един боклук да умре или 1000 истински човека да страдат цял живот !!!

Добави коментар

Водещи новини