Съдът остави в ареста трима мъже, обвинени за притежание на наркотици

  • 12 август 2019 09:44

  • 282
  • 0
Съдът остави в ареста трима мъже, обвинени за притежание на наркотици
© Pixabay

Съдът остави в ареста трима мъже, обвинени за притежание на 289 растения коноп и голямо количество наркотици. Това съобщиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Бургас.

След внесено искане на Окръжна прокуратура - Бургас Съдът определи мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за Мартин Д., Йордан М. и Веселин К. за това, че на 7 август 2019 г. при условията на продължавано престъпление в имот в с. Ведрово на ул. „Иван Милчинов“ в съучастие са държали с цел разпространение високорисково наркотично вещество - растения и вещества с висока степен на риска за обществено здраве поради вредния ефект от злоупотреба с тях. В дворно място към имота на горепосочения адрес те са държали 289 броя стръка растения канабис и в къща на същия адрес, държали 2 броя бели на цвят полиетиленови чували, единият съдържащ суха зелена тревна маса листа и глави от конопени растения, а вторият сухи зелени стебла с остатъци от зелена суха тревна маса от конопени растения, както и 1 бр. черен полиетиленов чувал, пълен с глави суха зелена тревна маса КАНАБИС.

Според прокурора, налице е обосновано предположение че тримата обвиняеми са извършили деянията, които са им инкриминирани. Представителят на обвинението е категоричен, че същите могат да се укрият или да извършат ново престъпление.

Определението на ОС - Бургас може да бъде обжалвано пред Апелативен съд - Бургас.

Последвайте канала на

Калина Христова
282 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини