Мъж вилнял с брадва в Средец, крещял "Ще ви изколя, ще ви претрепя"

  • 07 август 2019 15:55

  • 661
  • 1
Мъж вилнял с брадва в Средец, крещял "Ще ви изколя, ще ви претрепя"
© Pixabay

По искане на Районна прокуратура – Средец, съдът задържа под стража Валери П., съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Бургас. 

Той е обвинен за това, че на 02.08.2019 г. в  гр. Средец, обл. Бургас в условията на продължавано престъпление, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, пред павилион, вдигнал брадва, заканил се с думите "Какво правите бе младежи, сега ще ви избия, ще ви изколя" и нанесъл удар на витринно стъкло на павилион собственост на едноличен търговец с носената от него брадва.

Мъжът унищожил две витринни стъкла на павилиона и в Център за настаняване на деца от семеен тип (ЦНДСТ), използвайки брадва взломил две входни врати, счупил стъкла на прозорец, огледало, телевизор, взломил врата, както и се заканвал с думите "Ще ви убия, ще ви претрепя".

От прокуратурата отбелязват, че деянията по своето съдържание се отличават с изключителен цинизъм и дързост. Според прокурора, налице е обосновано предположение, затова че Валери П. е извършил престъплението, в което е обвинен.

Представителят на държавното обвинение е категоричен, че обвиняемият може да се укрие или да извърши ново престъпление. Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража Валери П. Определението на Районен съд – Средец може да бъде обжалвано пред Окръжен съд – Бургас.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
661 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Bay ganyo carvula

2019.08.07 | 17:13

1

Pak bay ganyovski cirkove

Добави коментар

Водещи новини