Данаил Кирилов: Кандидатурата на Гешев е знакова, даже ме изненада

Не бих искал да коментирам мотивите на президента за наложеното вето, но това е важна сделка за българската държавност, сигурност и авиация. Доколкото разбрах се предвижда извънредно заседание на Комисията по отбрана в сряда и ново гласуване в петък, така че ще видим какво ще се случи. Това сподели в студиото на ''Лице в лице'' по bTV министърът на правосъдието Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св..

,,Трябва да имаме предел на договорна добросъвестност и в рамките на споразумението окончателно да завършим тази процедура по закупуването на нови самолети'', посочи Кирилов и заяви, че трябва да има пределна мобилизация в подкрепа на ратификацията на договора.

По думите му президентът Румен РадевРумен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, в качеството му на специалист, не би следвало да има притеснение относно договора.

,,В договора има най-подробно ниво на описание на ангажиментите и отговорностите от американска страна. В целия този подход усетих партньорския дух на САЩ, които имат волята да изпълнят точно и прецизно целия пакет'', обясни правосъдния министър.

,,Номинацията на Иван Гешев за главен прокурор от ВСС е много знакова и положителна. Знакова е, защото посочва, че вътре в гилдията той се ползва с масова професионална подкрепа, т.е. колегите му ценят неговия професионален път. Честно казано, самият аз бях изненадан, тъй като не очаквах всички членове да се обединят около една кандидатура, а това е положителната страна'', коментира в допълнение Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. и обяви, че на този етап няма да издига своя номинация, защото това би означавало да саботира процедурата.

Коментари

 1. 2019.07.23 | 21:50

  ДРЪН ДРЪН !!!

 2. 2019.07.23 | 20:37

  този го гледах тая вечерпо въпросното предаване откъдето е снимката. Такава трудност или напъване да се изкаже сложно рядко се вижда, а и нищо не се резбиракакво искаше да каже.Пълен имбецил, смених каналахслед 2 минути, толкова можах да издържа да ми ъъъ -ка.

 3. 2019.07.23 | 19:32

  АРЕ СТИГА ПРЕИГРАВА БЕ, ИЗНЕНАДАЛА ТЕ. ХАХАХАХАХА скъса се да опяваш че те трябвало да ви го изберат, тоест да си го изберат... МНОГО СИ Е АРЕН ГЕШЕВ, НАЙ-НАКРАЯ АНТИКОМУНИСТ НА ПОСТА.

 4. 2019.07.23 | 18:39

  Ако всички го ценят и никой няма нищо против, то очевидно става дума за нагаждач и мекотело, което няма да пречи никому да си върти игричките. А кучетата си лаят....

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет