Лозан Панов: Промените на правосъдния министър целят оставката ми

  • 03 юли 2019 21:18

  • 1476
  • 7
Лозан Панов: Промените на правосъдния министър целят оставката ми
© Булфото (архив)

Промените на правосъдния министър целят оставката ми. Това заявив ефира на БТВ радио председателят на Върховния касационен съд Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет.

Той се обяви против идеите на правосъдния министър Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. за промени на Наказателно-процесуалния кодекс (НПК) и Закона за съдебната власт (ЗСВ), с които се въвежда механизъм за разследване на "тримата големи".

Панов обясни, че проблемът е кой би разследвал ефективно главния прокурор при положение, че само прокуратурата разполага с функция за привличане към отговорност на лица, извършили престъпления. Очевидно е дадено задание и то трябва да бъде изпълнено, независимо какво е мнението на европейски институции, допълни Панов.

Днес правосъдният министър Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. отиде да види как се случва случайното разпределение на дела. Не останах с впечатлението ,че е дошъл да търси истината, останах с впечатление, че много рядко влиза в съд, но за сметка на това разполага с много сериозни данни колко струва разпределението на едно дело, коментира Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет.

Той подчерта, че многократно е показвано как действа системата. По повод съмненията на Кирилов, че случайното разпределение на дела се манипулира, председателят на ВКС каза: Ако не представи такива данни, считам, че съвсем съзнателно се опитва да дискредитира върховната съдебна инстанция.

В ефира на БТВ радио Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет заяви, че срещу него има политически атаки, включително и действията на правосъдния министър днес. Той отрече да се е политизирал и допълни, че няма как да стои със скръстени ръце, когато бива атакуван. Преди време съпругата му Елисавета Панова каза, че ще съдят България в Страсбург заради глобата от 1000 лв., която бе наложена за неподадена декларация пред Сметната палата.

Панов обясни, че е подал декларацията пред Инспектората към ВСС, както изисква законът. И ще заведат дело срещу страната ни в Страсбург "като всеки български гражданин, който не е доволен от български съд".

В едно от последните си интервюта правосъдният министър каза: "Представете си, че ако хипотетично утре предложа за кандидат за главен прокурор г-н Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет. Дали този режим (за разследване на главен прокурор - б.р.) няма да стане най-законосъобразния, най-европейския?". По този повод Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет беше категоричен, че не знае защо го изпращат в политиката, в Конституционния съд или прокуратурата.

И допълни: "При тези правомощията, с тези функции и ангел да слезе от небето при липсата на други механизми, които да спрат възможност за злоупотреба, и той би го направил. Хората не са ангели, те са човешки същества, но с тези правомощия и структура смятам, че всеки би бил в положение, в което ще злоупотреби с тях. Ето защо смятам, че трябва да се промени това законово положение и пътят е чрез промени, които засягат главния прокурор".

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1476 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
До Панов

2019.07.04 | 08:34

7

Ами хващай вече пътя, политически проект несбъднат!!!
Качествен професионалист като съдия явно никога не си бил и няма да бъдеш, а и за политик май не ставаш - като те слушам и се сещам защо е имало Френска революция и защо са ги избивали по площадите!
Мислиш ли, че има дори един човек в държавата, който вече да не разбра, че г-н "Червените бузки", соросоиди, всекакви там НПО-та и т.н. измет те държат на заплата и ти натискат копчетата срещу България?!?!?
ВЪН!!!!

Българка

2019.07.04 | 07:54

6

Панов,ти си оакан от всякъде! Време е да си ходиш,а не да роптаеш. Ти си маймуна над маймуните! Когато човек е чист нищо не го плаши.

2019.07.04 | 07:12

5

Още един самозабравил се смотаняк който мисли че светът започва от него

ДДД

2019.07.03 | 23:10

1

Тиквата иска да продължи безнаказано грабежа, пеевски също, доган и той.Само Лозан им пречи.Ако си назначат поредния главен прокурор-зависим слуга, без никакви механизми за контрол върху действията му, и отстранят Лозан- единствения независим визш съдия ,който не служи на мафията, то тази територия става напълно превзета от пеевски и борисов.

2019.07.04 | 01:28

4

Яж спосрански редки лайна, наглец НИКАКЪВ, копеле на червена к.урва от незнаен другар!

сс

2019.07.03 | 23:42

2

Нещата във всяка посока са назряли,тоя убиец Борисов трябва да го изритаме или да поканим Дретан Йосич да се заеме с него№

2019.07.04 | 01:27

3

ще ве изритаме вас червените престъпници мама ти да е.ба нагла комунделска!

Червеният съд тряба да бъде РЕФОРМИРАН И ПРЕМАХНАТ!

Лозан Панов, гнусният г.ъзолизец на спосранската Говнелия трябва да бъде премахнат!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини