От прокуратурата с подробности за жената, която блъсна и уби баби във Варна

  • 24 юни 2019 13:19

  • 1388
  • 1
От прокуратурата с подробности за жената, която блъсна и уби баби във Варна
© Pixabay

Окръжната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство по повод тежък пътен инцидент, станал снощи около 22 часа на бул. „Осми приморски полк“. Това съобщиха от пресцентъра на Апелатива прокуратура - Варна.

Производството е образувано по член 343, ал. 3, във връзка с ал. 1 от НК за причиняване по непредпазливост смъртта на повече от едно лице на пешеходна пътека.

На пешеходната пътека пред Централна кооперативна банка лек автомобил „Ауди“, управляван от 62-годишната Лиляна С. от София, блъска две възрастни жени. В болницата по-късно от тежките си травми почива 73-годишната жена, а по-възрастната, която е била на 76 години, е починала тази сутрин.

Установено е, че водачката на лекия автомобил не е употребила алкохол и наркотици. Разследващ полицай вече я е разпитал. С протокол за доброволно предаване тя е предоставила автомобила на разследващите, за да бъде извършен оглед.

В момента се извършват аутопсиите на телата на жертвите на пътния инцидент. Предстои да бъде назначена автотехническа експертиза.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1388 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Интересно

2019.06.24 | 19:13

1

Вървиш си спокойно по пешеходната пътека и някой непредпазлив те изпраща на оня свят, после учтиво се извинява и го осъждат условно. Ей такава една справедливост има в България.

Добави коментар

Водещи новини