Постоянен арест за собственика на петте кучета, убили мъж

  • 17 юни 2019 12:54

  • 734
  • 3
Постоянен арест за собственика на петте кучета, убили мъж
© gettyimages

Софийският окръжен съд остави в ареста собственика на петте кучета, убили човек край село Владо Тричков, предаде БТВ.

Инцидентът стана на 6 юни. Петте кучета от породата Кане Корсо се измъкнали от двора и нападнали 39-годишен мъж от селото. Установено е, че той е бил нахапан до смърт и е починал от раните си. Собственикът на животните – Йордан Карагьозов, беше арестуван и обвинен за това, че не е полагал грижи за тях.

Преди седмица Районният съд в Своге, реши, че Карагьозов трябва да остане в ареста. Мотивите на окръжния съд да го стави зад решетките е, че престъплението, в което е обвинен, предвижда до 5 години затвор и до 10 хил. лв. глоба, и има опасност той да се укрие от правосъдието.

Прокуратурата внесе нови доказателства и експертизи, които доказват, че Карагьозов не е полагал грижи за петте кучета.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
734 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
боби

2019.06.17 | 14:22

3

За какво дремят по бюрата тези от Екоравновесие?? Да отидат по паркове и градини да видят колко комплексари с големи , не дотам обучени кучета ги разхождат без каишка , свободно и приказват, че техните кучета са добри!! Жалки отрепки като този с петте убийци!! Но на кого му пука от отговорните лица от Общините - на никого!! Фандъкова, толкова години отлежаване в Столична община не реши проблема със специални алеи, оградени за кучета по паркове и градини!! Хаос е най-доброто за София и за всичко останало в България!

123

2019.06.17 | 14:09

2

не е само той има много такива които са за затвор .като отглеждат такива лоши кучета се нислет за недосегаеми ,,за най великите.в хасково в парк кенана всеки ден има такива които хестига че ги разкарват в забранена за кучета зона ами си позволяват да ги пускат свободно и кучетата неим изпълняват командите .към общината има едни групи с нивите дето обикалят ама само след 9 до 16 часа теса чиновници само за заплата .

2019.06.17 | 13:20

1

Затвор до живот

Добави коментар

Водещи новини