Маринов: Има опити за настройване на обществеността срещу действията на полицията и прокуратурата

  • 15 юни 2019 12:33

  • 2860
  • 21
Маринов: Има опити за настройване на обществеността срещу действията на полицията и прокуратурата
© Булфото/Архив

За съжаление има опити за настройване на обществеността срещу действията на полицията и прокуратурата по време на акцията срещу кабелните оператори. Това каза министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, пред журналисти във Варна, предаде "Фокус".

Според него е имало обвинения, че едва ли не вследствие на акцията е спряна доставката на интернет.

"Нашите действия са насочени само към апаратурата и техниката, която позволява излъчване на телевизионни програми, без да има необходимия лиценз. По отношение на доставката на интернет това си и решение на самите оператори и гражданите трябва да потърсят тях. Ние, българите, не сме свикнали да ценим авторските права, но това е бъдещето и мисля, че гражданите, когато купуват дадена услуга, трябва да мислят и за това дали тя е законно предоставена. Защото много малко се замисляме за това нещо", коментира министърът на вътрешните работи.

Той добави, че целта на акцията не е била да изненада фирмите, а превенция по отношение на всички тези, които не се насочват към спазване на закона и затова тя ще продължи. Според Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, пиратството нарушава много сериозно имиджа на страната в световен мащаб и води до сериозни щети на бюджета. "Заради операторите, които не плащат данъци и лицензии, няма постъпления в бюджета, а услугата гражданите си я плащат", уточни той.

Последвайте канала на

Novini.bg
2860 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
Българка

2019.06.15 | 19:26

21

Г-н Маринов,питам къде е държавата да контролира лицензираните оператори и всички останали? Ние при сключване на договори няма как да знаем кой какъв е. Неможе само да ревете за такси и данъци,а да не си мърдате пръста. По повод полицаите ви: никаква не я вършат,само се ослушват за далавера. Карат с телефон в ръка кола та си,не спазват закона на пътя. Те и те кто вас са над закона. После защо полицая не се уважава. Ами как...?

Закова

2019.06.15 | 18:26

20

КОРУМПИРАНИТЕ ВЛАСТ ИМАЩИ ПАРИ ИЗКАТ. В ПО МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ НОСЕЛЕНИ МЕСТА МЕСТНИЯ ПРОКУРОР СЪДИИ ПОЛИЦАИ АДВОКОТИ СА НАШИ. ХОРА. И ЗА КАПАК ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИ. ДЪРЖАВА В ДЪРЖАВАТА БИЛЕ. СПАСЕНИЕТО Е ЧУЖБИНА ТО В МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ТАМ ПРЕПИТАНИЕ РАБОТА НАМА ТАМ ВИРЕЯТ САМО ДОНДУРКОВЦИ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИ ТАКИВА ОТ ГРАФАТА ДАНАКОЗАПЛАТАДЖЙИ.

2019.06.15 | 16:27

19

Корупцията, корупцията е проблема за развитието на България.

Аре стига сте ревали

2019.06.15 | 15:18

16

Нали много искате комунизма да се върне.. и Първа програма ви е много тогава!
аре може и Ефир 2 ама след двайсетина-трийсе години поне

ШИБАН ПЕДАЛ-СОРОСОИД

2019.06.15 | 16:03

18

каква телевизия бе джендър ,недоклатен.Хората ,нямат пари за храна вече, от кражбите на втоите спонсори.

Българите

2019.06.15 | 15:59

17

Сега навсякъде е един Разград ен двор, имаше ред, дисциплина, за което не ви благодарим днес, знаем, че парите са на първо място, гневен съм, не за имотите ви, а за безредиците, къде ни набутахте в първа глуха

Хааахааахахаха

2019.06.15 | 14:28

12

Спряхте нета и телевизията на няколко десетки хиляди и правите подобен коментар??? Ама вие сериозно ли или се шегувате ?????

ей боклук

2019.06.15 | 15:14

15

Кой ти ги спря, бе!? Нали искаш държава, нали ревеш, че няма правителство, няма закони.. На ти закони! Цялото общество ги знае фалшивите кабелни, но не само, че на никой не му пука, ами и една трета дават мило и драго да са техни абонати! Докато не се научиш Ганьо, че безплатен обяд няма, няма да се оправи кочината ни. И не Бойко, не тоя или оня ти е виновен. ТИ си виновен Ганьо за всичко, ти и никой друг. Баси тъпите селяндури, паразити, само наготово и без пари искат да ползват всичко пък нямало държава. Айде всичките Ганьовци да решите какво искате-да живеете като всички останали или да цакате все отнякъде и да ревете после.. Тъп боклук-шегата си ТИ, сещаш ли се

2019.06.15 | 14:36

14

ДОРИ ДА ИМА КАКВО ОТ ТОВА? ОБЩЕСТВОТО ИМА ПРАВО НА КРИТИКА В ЕДНА ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА. АКО НЕ СТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ КАЖЕТЕ СИ ГО И ДА ВИКАМЕ НАТО НА ПОМОЩ ДА НИ ОТЪРВАВА ОТ ТОТАЛИТАРИЗМА ПАК.

Гражданин

2019.06.15 | 14:33

13

Кой, кой другар Маринов допусна в блока на мвр да живеят на квартира цигански проститутки, а сега в една стая 4 членно семейство и цялата рода, а и стана кочина, уринират в асансьор, в мазе, врати не се заключват и сие. А и на едно ваше полицай че му откраднали маратонките, изгониха децата ни, за да настани те от балкана. Много са нещата, но няма кой да ни чуе, само 1,2 бг семейства останахме. Или за вас е без значение. Къде са ни правата, попитай управляващите.. За вас 1 екз. В коша, не искам с хора от балкана да ни гледат на криво. Нищо против тях, но можеше от техните помаци на квартира, но от дхс са отмъстителни, колко народ управляващите прокудиха, те избягаха от провинцията и оставиха ние да се мъчи, а непрекъснато да се върнат, прокудени от вас всички ви. Но с прост народ по-лесно се управлява, защото и те са прости и ограничени, като тях, но бг не е същата, да живее малцинството, а вече са мнозинство. Истината винаги боли и нас ни боли, че от циганите ни покоси.. Нагли.. Без права, правата са били и си остават на заможните Ромео и Жулиета.. Аз си мисля, за чедото. Прости искате, имате ги..

Хохохо

2019.06.15 | 14:19

11

Вие сами създадох те хаоса в България. Сърдете се на калинките, без дипломи или никакви управляват. Истината така я усещам, а и много от името на видни юристи ви напомняме, за калинки и калинчовици. Редно и е време за Движение на недоволните граждани, както в някои други страни... Боги Бонев...

Смях

2019.06.15 | 14:18

10

Какъв опит . Ами те са най корумпираните в България. Как полицай със заплата от 800лв може за кара кола за 50 бона и апартамент за 200 хиляди . Те са основата на дилърството и контрабандата .

Добави коментар

Водещи новини