Филип Киркоров осъди съдружника на Гриша Ганчев

  • 07 март 2012 21:06

  • 4196
  • 5
Филип Киркоров осъди съдружника на Гриша Ганчев
©

Руската поп звезда от български произход Филип Киркоров успя окончателно да осъди бизнес партньор на боса на “Литекс” Гриша Ганчев.

Магистратите задължиха Пламен Маджуров да му върне 2 апартамента в кооперацията “Порт Палас” до "Евксиноград". Стойността на имотите е няколко милиона евро. Миналата година Пламен Маджуров обра Киркоров, използвайки фалшиви документи.

Освен гражданския иска, срещу Маджуров се води и наказателно дело за документна измама от прокуратурата. Адвокатът на певеца се надява измамникът да получи наказание за деянията си.

Пламен Маджуров е съдружник на ловешкия бизнесмен Гриша Ганчев. Двамата са партньори и управители във фирма “Литекс България”. Ганчев и Маджуров имали намерение да вложат 100 млн. евро в голф комплекс край Шабла и дори правят обща фирма с общината.

След като аферата с имотите на Филип Киркоров е разкрита, общото дружество на Гриша Ганчев и Пламен Маджуров е обявено в ликвидация.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4196 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
обектив

2013.12.19 | 11:05

5
Наскоро разбрах, че въпросния измамник вече е оправдан, защото всичко е скалъпено с цел PR акция на "руският Майкъл Джексън" от българо-арменски произход. Явно момчето доста е закъсало с рейтинга, защото аналогичен е случая и с фалшивата му дъщеря около, която се вдигна доста шум в Русия и дори направи концерт в нейна чест и искара доста добри дивиденти.

2012.03.08 | 22:00

4
тоя има егати фейса прилича на някоя изкуствена кукла
хахаха

2012.03.08 | 22:00

3
Те пък намерили кой да мамят-човек фрашкан пари да троши за адвокати и съдии,малко са се поизхвърлили тоя път нашите смешници...Ей сега да им прати и един руснак с драгунов и да я свърши,като хората поне Филипчо
Записващ

2012.03.08 | 21:59

2
Вярното твърдение води до последици от верни твърдения... Ако един от партньорите на Гриша Ганчев е мошеник, то това означава, че и останалите Му са измамници, а това води до заключението, че и върха на пирамидата е такъв... А това, че Филип Киркоров изглежда като изкуствената кукла, да речем, Барби, всъщност говори за вкуса на големите нации - колкото по-изкуствено, толкова по-добре...

2012.03.08 | 21:59

1
Една добра новина.

Добави коментар

Водещи новини