Бившият свекър на убитата Виктория: Северин не показа искреност и разкаяние

  • 23 април 2019 07:50

  • 2707
  • 1
Бившият свекър на убитата Виктория: Северин не показа искреност и разкаяние
© Кадър: БТВ

За мен това беше една репетирана сценка, нямаше искреност и разкаяние“. Това каза в ефира на БТВ свекърът на жестоко убитата Виктория Маринова по повод присъдата на убиеца ѝ Северин Красимиров от 30 години лишаване от свобода.

„30 години е максимума по закон. Искам да благодаря на прокуратурата и съда за присъдата. Но това ли е? Трябва да се допише още една алинея, за да не може обвинените в тежки престъпления, да не могат да се възползват от прословутата глава 27 от НК, за смекчаване на присъдата“, коментира възрастният човек.

„За добро или лошо това е по закон. Сила да го погледна в очите имам, това няма да промени нищо. Целият този ужас щях да го преживея отново“, това пък каза бившият съпруг на Виктория - Свилен Максимов.

Относно вратичките в закона за облекчаване на присъдите при признаване на вина, той заяви: „Нито един човешки живот не струва толкова. Тези три обвинения можеха и трябваше да са повече, но ние като общество трябва да се замислим. Какво ще се промени? Дали само годините са възмездие? Този човек не трябва ли да бъде превъзпитан?“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2707 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бълга

2019.04.23 | 08:31

1

Трябва да има възмездие Зъб за зъб око за око.
Докога ще чакаме да върнат смъртното наказание.
Смърт заслужава този мангал и тогава ще има възмездие

Добави коментар

Водещи новини