Прокурор Петров: Докато Йончева не ни даде нещо ново по записа "Ало, Банов съм", има само приказки пред камерите

  • 22 април 2019 15:40

  • 1016
  • 4
Прокурор Петров: Докато Йончева не ни даде нещо ново по записа "Ало, Банов съм", има само приказки пред камерите
© Novini.bg

В момента, в който Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в реално предостави нещо по записа "Ало, Банов съм", ще го изследваме, дотогава са само приказки пред камерите. Това каза на брифинг Димитър Петров, изпълняващ функциите ръководител на Специализираната прокуратура, по повод изказването на говорителя на ПГ на "БСП за България" Елена ЙончеваЕлена ЙончеваЕлена Йончева е български журналист. Родена е на 27 май 1964 г. в град София. Йончева е работила в, че прокуратурата се опитва да покрие информация по случая "Ало, Банов" съм. Припомняме, че по-рано през деня Йончева заяви, че ще предостави в прокуратурата оригиналния запис по случая.

В момента, в който го предостави, мога да коментирам. Когато предостави каквото и да е било, може да се оценява дали е относимо, ново или не повтаря други данни, които ние сме събрали“, посочи Димитър Петров. „Трябва да се направи сравнение, дали това, което е дадено вече го имаме. Ще чуем какво има в този запис“, каза още той. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1016 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Слуги Сатанови

2019.04.22 | 17:34

4

Да не дава нищо на"шпиц-командата",че току виж - прекратили отпуската на Радо Ответката да окепези записа.

2019.04.22 | 16:57

1

Много медии са впрегнати в полза на Шайката, вкл. тази тук.

2019.04.22 | 17:17

3

Наричаш "шайка" хората, които се опитват да извадят страната от лайната, в които я вкарахте вие от БСП в престъпно съучастие със СДС и ДПС през 20+годишния преход. И очакваш да се хванем на плиткото ти внушение.

2019.04.22 | 17:14

2

Разбира се! Приказките пред медиите са основната задача на Йончева - безпартийната честна гражданка, борец с корупцията, прала парите на Цв.Василев, самоплащала си по 16,000 на месец, за за да облекчи положението на бедните пенсионери, изпаднали в мизерия след 20+годишен преход, организиран от БСП,СДС и ДПС. Тя няма отношение към БСП, само дето мъжът с който живя и господарката й днес са шефове на тая партия, а тя е баш глашатай.

Добави коментар

Водещи новини