Майката на Боевски: Синът ми спи на земята в килията

  • 06 март 2012 07:58

  • 1461
  • 6
Майката на Боевски: Синът ми спи на земята в килията
©

Познавам много добре сина си, убедена съм, че никога не би направил такова нещо. Той винаги е предупреждавал децата си да се пазят от наркотици.

Това каза пред БНТ майката на Гълъбин Боевски - Стела. Днес тръгва процесът в Бразилия срещу олимпийския ни шампион, който е обвинен в трафик на наркотици.

Стела Боевска каза, че е убедена, че синът й не не е отишъл в Бразилия като "муле", а за да заведе дъщеря си на турнир по тенис. "Чух от медиите, че има финансови затруднения, но говорих с него и знам, че не е вярно. Има кредити, които обслужва. Знам, че му е много трудно в затвора, но той е силен и ще се справи. Днес тръгва делото и съм убеден, че той ще се окаже невинен. Убедена съм, че това е така. За 180 дни той все още не е разпитван, имал е само разговори с адвоката си, следствие не се води", добави тя.

Майката на олимпийския шампион съобщи, че в килията синът й спи на земята.  "До този момент не сме провели нито един телефонен разговор, нито по скайп, кореспонденцията ни е единствено чрез писма.", посочи Стела Боевска.

Тя отново заяви, че вярва, че "държавата ще направи нещо за един олимпийски шампион, който е направил нещо за страната си".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1461 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ГРАЖДАНИНЪТ Х

2013.05.03 | 17:13

6
КАКЪВ БЪЛХАРИН СИ ВЕ КАК ЕДНО ДЕТЕ НЕ КРЪСТИ СЪС БЪЛГАРСКО ИМЕ
Тина

2012.03.12 | 10:50

5
Какво е направил за страната?Прибираше си премиите и си живееше живота.Да не ни намалиха данъците заради него?Увеличиха ни заплатите или какво?Всеки спортист се състезава за страната си, но не безкористно.Всички получават възнаграждения и са доста привилегировани.А ние неизвестните ако загазим кой да ни помогне - цял живот плащаме данъци на тая държава, ама нали не сме "направили" нещо за България - оправяйте се .Е който си купува куфар с наркотици да му мисли.

2012.03.12 | 10:50

4
какво толко е направил тоя за страната си бе? не е ли взимал възнаграждения за това? не изкривявайте нещата. Един готвач колкото и добре да готви ако накрая се исере от горе за какво говорим
Поп

2012.03.12 | 10:49

3
" КОЙ КАКВОТО ПРАВИ,НА СЕБ ЕСИ ГО ПРАВИ "." КАКВОТО СИ ДРОБИЛ ,ТОВА ЩЕ СЪРБАШ"
NES_BR

2012.03.12 | 10:49

2
Kakvo ochakva Stela... da go zameriat s kebapcheta i da spi na king size krevat????? Tova e zatvor, ne e hotel... No poneje ne e v BG i vrazkite tuk v Brazilia za nishto ne stavat za tova go tretirat kato prost zatvornik... ako beshe v BG shteshe da e na ulitzata... Da ne govori gluposti... Boevski e razpitan vednaga sled kato sa go hvanali, a da ne govorim che dokazatelstvata sa prosto jestoki!!!!!!!!!!!!!!!
Току-виж не е лъжа?

2012.03.12 | 10:49

1
Нов интернет портал - търсачка подобна на Google ще дели 50% от приходите си с регистрираните потребители.Регистрирайте се с поканата в края на този пост, поканете приятели и печелете от 7-ми април 2012!Уникална възможност, не се изискват никакви вложения или даунлоад.Всеки нов приятел, който ще поканите с персоналния си линк, увеличава факторът по който ще се изплащат парите ви!Всеки месец, като заплата!Лесно е, става за минута!Успех! От безплатна проба глава не боли, може пък и да не лъжат?: Вашата покана е тук: http://signup.wazzub.info/?lrRef=43b87510

Добави коментар

Водещи новини