Отново отложиха делото срещу генералния директор на БНТ

  • 13 март 2019 14:49

  • 1026
  • 2
Отново отложиха делото срещу генералния директор на БНТ
© Булфото (архив)

Делото срещу генералния директор на Българската национална телевизия Константин Каменаров беше отложено отново, този път заради болен член на съдебния състав. Следващото заседание е насрочено за 25 март.

Каменаров обжалва пред Софийския градски съд условната си присъда за шофиране след употреба на алкохол.  Ако наказанието му бъде потвърдено и от втората инстанция, той няма да може да продължи да заема поста на генерален директор на БНТ.

Дотук процесът беше отлаган няколко пъти - за ангажименти или заболявания на Каменаров или на адвоката му. Около последното отлагане имаше проблем, след като стана ясно, че докато е бил болен, генералният директор на БНТ е бил в командировка в Брюксел. Проверка, разпоредена от съдия Руси Алексиев, показа, че всичко около здравния документ, с който Каменаров отложи делото, е по правилата.

Днес това не беше коментирано в съдебната зала. След като стана ясно, че младши съдия Габриела Лазарова е болна, всички страни в процеса се обединиха, че това е абсолютна пречка за даване ход на делото по същество и така то беше отложено, отбелязва БНР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1026 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.03.13 | 15:46

2

Издънка на БСП.

2019.03.13 | 15:06

1

ауу, това момче как обича чашката и колко пъти сме го виждали на морето да кара вана начерпен....

Добави коментар

Водещи новини