"Задържане под стража" за мъжа, пребил до смърт жена си във Варна

  • 28 февруари 2019 15:37

  • 2129
  • 2
"Задържане под стража" за мъжа, пребил до смърт жена си във Варна
© Булфото

Днес състав на Варненския окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура, като взе най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвинения за убийството на съпругата си, извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 24 февруари тази година.

С определението си съдебният състав прецени, че са налице основанията за вземане на най-тежката мярка за процесуална принуда – задържане под стража, въпреки чистото съдебно минало на 41-годишния Борислав, постоянния му адрес и месторабота. Събраните от обвинението гласни, писмени и веществени доказателства според съда водят до обоснованото предположение, че точно Борислав е извършил убийството на съпругата си Кремена. Припомнени бяха и няколкото жалби на убитата 40-годишна жена, подавани срещу домашния насилник Борислав.

5

Определението на Варненския окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативния съд. Ако то бъде обжалвано, съдебното заседание във въззивната инстанция е насрочено за 5 март тази година, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2129 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Lsd

2019.02.28 | 17:55

2

Голям мъж бе..

асд

2019.02.28 | 17:07

1

е като подава жалби - какво??? да командироват полицай да седи в къщи да ги варди ли??? да го е напуснала, да си извади едно съдебно решение да не я наближава на по малко от 200метра и готово. полицията какво да направи с тия жалби. вика го - чете му конско и го пуска. ако иска нещо от него да е завела дело за побой и щеше да го осъди. с тия жалби ала бала.

Добави коментар

Водещи новини