Орешарски не помни Румен Петков да е лобирал пред Мария Мургина

  • 29 февруари 2012 15:11

  • 1468
  • 0
Орешарски не помни Румен Петков да е лобирал пред Мария Мургина
©

Имената на политиците Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и Гюнай Сефер бяха цитирани по време на разпита на бившия финансов министър Пламен Орашарски по делото срещу Мария Мургина. Той беше разпитван за това, застъпвали ли са се двамата за близки до тях фирми пред служители от Националната агенция по приходите, съобщава БНР.

Орешарски не си спомни за такова лобиране от страна на Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Той обаче си спомни за конфликт в НАП заради депутата от ДПС Гюнай Сефер. Пред съда Пламен Орашарски каза, че е поискал от Мария Мургина да освободи началничка на НАП в Силистра Милена Цолчовска и нейния заместник заради въпросния конфликт.

"Мен не ме интересуват конкретните казуси. За конкретните казуси си има ревизори. Когато някой не е доволен, има си процедура на обжалване. Има съд. Мен ме интресува това, че в резултат на конфликти, дирекцията не работи добре. Това е моят проблем като ръководител за онова време. Другото е някакви казуси, казуси безброй в държавата. Във всяка дирекция като отидете към този момент, ще извадите поне по 500 казуса., заяви Орешарски.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1468 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини