Гледат мярката на Стайко Стайков при закрити врата

  • 31 януари 2019 16:59

  • 1134
  • 2
Гледат мярката на Стайко Стайков при закрити врата
© Интерпол

Мярката за неотклонение на Стайко Стайков ще се гледа при закрити врата.

Това обяви съдията по делото, а причината за това е, че на заседанието ще бъдат изнесени данни за здравословното състояние на Стайков, които са от личен характер, предаде репортер на Novini.bg. Към момента защитниците на Стайков все още се запознават с материалите по делото. Очаква се решението на съда да бъде произнесено след 19 часа.

Прокурорът по делото Ангел Кънев обясни, че на Стайко Стайков е повдигнато и второ обвинение за данъчни престъпления за близо половин милион лева. Първоначалното обвинение на Стайко Стайков бе за участие в организирана престъпна група (създадена с цел разпространение на акцизни стоки без бандерол, пране на пари и данъчни престъпления). Ще бъде поискана петорна съдебно медицинска експертиза и ядрено-магнитен резонанс, които да покажат здравословното състояние на Стайков. Мярката за неотклонение не може да бъде пречка за неговото лечение, каза още Ккънев, но отказа да коментира какво точно е заболяването на Стайков, като уточни само, че то е тежко.

Прокурорът бе попитан и дали наистина е заплашван от сина на Миню Стайков, но отново отказа коментира и заяви, че към момента се е концентрирал изцяло към настоящето дело.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1134 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЯЯ

2019.02.01 | 08:28

2

Работя в металургичен завод и всички на неговата възраст са здрави като скали . Дайте го тук . Явно карането на "Бентли" и чукането на чалгаджиики не е здравословно .

А мярката на неотклонение

2019.01.31 | 18:17

1

на Костов, Бисеров, Софиянски, Цветанов. Тиквата - синджири на ръцете и заключване в тъмница, мамата им да иба бандитска седесарска.

Добави коментар

Водещи новини