Обвиняем за изнасилване и побой на 17-годишно момиче е предаден на съд

  • 28 януари 2019 17:18

  • 1693
  • 1
Обвиняем за изнасилване и побой на 17-годишно момиче е предаден на съд
© Pixabay (архив)

Районна прокуратура – Козлодуй е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Е.Е. за извършени от него престъпления - изнасилване, блудство, нанасяне на лека телесна повреда и заканване спрямо непълнолетна.

На 16.07.2018 г. обвиняемият Е. се съвкупил със седемнадесетгодишно момиче, като я принудил към това със сила - нанесъл удари с юмруци в областта на лицето и главата на пострадалата. Освен това мъжът извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, като й нанесъл побой и отправял закани – „Ти сега ще умреш тука като куче“.

Насилието върху непълнолетната продължило два часа и половина, по време на което обвиняемият проявил изключителна ярост, ожесточение и садизъм спрямо нея.

От заключението на извършената в хода на досъдебното производство съдебно медицинска експертиза е видно, че в резултат на нанесения побой пострадалата получила отоци, кръвонасядания, охлузвания в областта на лицето, главата, тялото, с данни за мозъчно сътресение. Наред с това й била причинена разкъсно-контузна рана и оток на пръст на лявата ръка, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

         Предстои делото да продължи в съда.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1693 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.01.28 | 17:49

1

Физическа кастрация, без упойка.

Добави коментар

Водещи новини