Николай Банев изригна от килията срещу Слави Трифонов

  • 22 януари 2019 11:17

  • 36361
  • 18
Николай Банев изригна от килията срещу Слави Трифонов
© bulphoto

Арестуваният бизнесмен Николай Банев изригна с гневен пост срещу шоумена Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Повод за това стана снощния брой на „Шоуто на Слави“, където в актьорската вечер бе иронизирана съпругата на олигарха – Евгения Банева.

Публикуваме статуса на Николай Банев:

„Шоуто на “Слави” Тайна е за голяма част от българската интелигенция, че шоуто на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в отдавна се е превърнало в “Шоуто на Слаби”. Шоу на “псевдонародно” ниво, шоу – нискобюджетен миш-маш от любимите преди петдесет години скечове на буфосинхронисти, циркови клоуни и имитатори. Така е, защото голяма част от интелигенцията превключва канала, когато види “родолюбивата”, все по-угодническа и все по-всеядна физиономия на недопуснатия до политическата глутница Шоу-Кумчо-Вълчо.

“Институцията” Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в институционализира през годините поръчката като “остен на бутафорния водевил”. Институционализира остатъците от художествената самодейност като “еманация на словоблудството”, на бездарното принизяване на националните художествени и интелектуални достижения до равнището на сватбарска трупа, преповтаряща поръчковия си репертоар до втръсване. Няма как да бъде иначе.

Разбирам го г-н Трифонов. И на него не е лесно. Той разбираемо предпочита бодливото ветрило на “народната любов” пред аналната вибрация на следствения арест. Но от следствения арест ще припомня на г-н Трифонов: “Неведоми са пътищата божии.” Вече сте по-трудно пластичен, уважаеми! Все по-трудно ще можете да съчетавате приятния бриз на ветрилото и привеждането пред бодлите му.

Искам да продължа с “шоуто” и отношението на нашата журналистика към Евгения Банева. Всъщност то (отношението) е по-унизително от привежданията на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в. Майка на три малолетни деца. Обществено известна с пиперливия си език, еманципирана жена. Свободна в мислите и изказа си. Свободна като дух, но не и физически. От 2014-та година Евгения Банева е арестант, не от 26.10.2018г. Арестът в “луксозните” условия на дома си. Защото четири години Евгения Банева е в ареста на заключената воля; на бездействието на полицията, следствието, прокуратурата, Съда. Не мисля, че много български юнаци биха издържали на подобен геноцид: Непрестанен телефонен тероризъм Трошене на служебни автомобили Палежи и пиратки в офисите ѝ Палежи на дома ѝ, в София, Напълно изгорял домът ѝ в Русалка, Унищожени кей и басейни в “Русалка”, Подпален ресторант в Русалка, Пладнешки грабеж на къмпингите около Созопол и заграбено цялото имущество в тях. Заграбени над 400 дка земи на Иракли, Пълно изгаряне на служебните ѝ автомобили. Да продължавам ли с последствията на непривеждането на Евгения Банева?

Ще припомня само на г-н Трифонов, че условията в сегашния арест на Евгения Банева не са повод за хумор. Тук дори красивия, прераждащ хумор е неуместен. Условията в новия ѝ арест имат обаче и предимства. Поне в някаква степен повишават нейната физическа безопасност: Сега поне за тази безопасност не се грижат частни гардове, а гардове под държавен пагон. Но дали вярва в държавата Евгения Банева? Едва ли “свободните” журналисти, респективно – г-н Трифонов ще имат смелостта да я попитат. От страх да не прихванат вибрацията на аналната арестантска зараза. Я, по-добре, г-н Трифонов да продължава да води високо-патриотичното си евнухско шоу. А журналистите да се занимават с по-лицеприятни и по-безопасни теми. The show must go on!!!“, написа арестуваният бизнесмен.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
36361 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Моби биг дик

2019.01.22 | 11:59

1

А от къде ги е имала тези имота тая проститутка,нали първо ти беше чистачка?В затвора до живот ви е мястото,а Трифонов не го мисли,той поне се опитва да гради,не да разсипва...като теб,боклук

vat

2019.06.30 | 05:11

18

Явно си има причина на този миндил да и обръщат специално внимание хората!Този психически тормоз няма да е без причина.Ако сте цветя за мирисане нямаше да фалирате толкова заводи и да си играете със стотици човешки съдби.Но явно си много п.р.о.с.т ,че не го разбираш това!

Дядо Ставри

2019.01.22 | 12:37

7

защо обръщате внимание на тези утрепки.

Баьо

2019.01.24 | 09:27

17

А ти га краде, приватизира и унищожава предприятия, оставя семейства без препитание - не рева, никой не е изригвал срещу теб... И всичко е точно.

112212ееаш

2019.01.23 | 18:46

16

Брей, телевизолче да си гледа Слави, телефонче, интернет, тоя не е в ареста а на курорт. И вместо да потъне от срам, че ограби заводите на България, че остави на улицата сумати народ биз работа сега реве, га яди кюфтета не рива. Сато се гавреше с народа пак не рива, давай Слави, гавра до край.

2019.01.23 | 15:01

15

Ей къф ингелитентен чиляк. Да гу пускат, да ходи у БАН. А не да е в ареста ибан

ziko

2019.01.22 | 22:40

14

izpratete tozi bokluk v sibir ,tam mu e mjastoto a ne v bulgarski zatvor.

Гост

2019.01.22 | 14:38

13

Докога ще се обажда от килията тоя червен боклук , бе ?!

Томбата Дончев

2019.01.22 | 13:55

12

Вицте колко сме либерални от ГЕРБ даже и да си в затвора позлваш соц мрежи

боби

2019.01.22 | 13:51

11

Не съм фен на Трифонов чалгаря, но и тези от затворническата килия ползват благините на съвремието, и интересно как?? Явно парите им са в оборот!

sr

2019.01.22 | 12:47

8

А тоя циганин как пуска "постове" от затвора, като не би трябвало да има телефон???? Алоооо, "изпълнителната власт" да се вземе в ръце и на всички в затвора да им се наложат строги ограничения!! Някой отново не си е свършил работата, но взема заплата за това!!!

Шпиц-командата

2019.01.22 | 13:46

10

Иванчева нямаше възможност да реди слова от килията си,защото прангите и се бяха сраснали с горните и с долните крайници,а и не беше богоизбрана от Богът Слънце и полу Богът,известен още с псевдониема - Цвък Моливата/Шес-така/.Освен това - от нея няма какво да се гепи,а този има бая пари.

2019.01.22 | 13:32

9

Шлифера му разрешил, защото са от един отбор и една майка партийна ги родила и закалила и възпитала

Добави коментар

Водещи новини