Свидетел по "Октопод" за Алексей Петров: Мутра с полицейски пагони

  • 27 февруари 2012 16:04

  • 6485
  • 5
Свидетел по "Октопод" за Алексей Петров: Мутра с полицейски пагони
© Булфото

Софийският градски съд прочете показанията от досъдебното производство на свидетеля Велизар Велизаров по делото "Октопод". Това се наложи поради факта, че той е поредният свидетел по делото, които не си спомня почти нищо.

В показанията на досъдебното производство свидетелят Велизаров твърди, че Георги Цветанов му е кръстник и че той го е запознал с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. "Познавах Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна като мутра с полицейски пагони, шеф на баретите и човек с много връзки", твърди в показанията в досъдебното производство свидетелят Велизаров. По думите на Велизаров, Георги Цветанов е дължал много пари на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и затова подсъдимият го е държал около 10 дена затворен и го е бил. Тогава го е изнудвал да прехвърли имуществото си на Петров.

Според думите на свидетеля Велизаров в досъдебното производство – Петров се е свързал по телефона с него и му е казал, че Георги Цветанов му дължи много пари и той трябва да покрие неговите дългове. След това Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и Велизар Велизаров са се срещнали и Петров е набрал по телефона Георги Цветанов. Тогава Велизаров е поискал да говори с него и Цветанов му е казал да прави каквото Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна му нареди, иначе няма да го пусне. Пред съда свидетелят Велизаров заяви, че това, което казва днес е истината и че в хода на досъдебното производство е искал да забрави някои неща, но сега си ги е "спомнил". Пред журналисти свидетелят Велизаров не пожела да коментира защо има съществени различия в показанията му, единството, което каза е, че се страхува за живота си и че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна го е заплашвал с убийство.
Делото продължава с разпит на свидетели.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6485 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2012.02.28 | 13:45

5
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си
sdlfkjsdlg

2012.02.28 | 13:35

4
На снимката май мутрите са две.

2012.02.27 | 21:41

1
Да и тая в ляво е значително по-проста.
Aze

2012.02.28 | 13:35

3
Igra na kompromati , podkupi , zaplahi ! Cialata sadebna sistema e prognila ! Sudiat se samo vragovete i konkurentite na novata politicheska mafia ! Ostanalite si plashtat predovolno ! Dulgo sudene , protochvane i za final nihsto ! Naprimer dupnishkite glavorezi , marginite i t.n. Triabvad a stane kato v Albania ! Chujdestranni nezavisimi nekorumpirani sledovateli da razsledvat i susto taka chujdestranni sudii zapoznati s nasheto pravo da gi vkarvat na toplo za duuuulgi godini ! Durjavata ni se prevurna v mekata na mutrite chalgata i prostotiata !

2012.02.28 | 13:34

2
Жална му майка на тоя свидетел.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини