Втори свидетел по делото "Октопод" твърди, че е изнудван от Алексей Петров

  • 27 февруари 2012 13:04

  • 838
  • 1
Втори свидетел по делото "Октопод"  твърди, че е изнудван от Алексей Петров
©

С близо час закъснение започна поредното заседание по така нареченото дело "Октопод" с основен обвиняем Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, защото трябваше да се провери отсъствието на един от частните обвинители, Венцислав Тулешков.

Тулешков е изпратил документ, че е болен и не може да се яви, но не е упоменал изрично, че заседанието може да се проведе в негово отсъствие. Един от адвокатите на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, Васил Василев, коментира, че това прави петъчният разпит на Цвеанов нищожен. Съдебният състав обаче прецени, че всичко е наред и делото може да продължи. То беше подновено с разпит на поредния свидетел, който твърди, че е изнудван от Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Велизар Велизаров, съдружник на основния прокурорски свидетел Георги Цветанов, е станал жертва на изнудване, загубвайки имоти и акции, стана ясно на днешното заседание от свидетелските показания на самия Велизаров. И двамата свидетели твърдят, че имуществото им е отнето от Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна със сила.

Показанията на Велизаров следват последователността на показанията на Цветанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
838 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Mito

2012.02.28 | 15:12

1
Знам - осведомен съм , че ще му вземат парите на т.н. трактор. Той си е помислил че е трактор - ама свърши. хааа - муха . Радвам се ! Пак. И на Гоцето му свърши времето. И е тооолкова хубаво - почти като СВЪРШВАНЕ . И на Р. Петков - червендалестото червено пиянде. Направо няма нужда от развлекателни програми. Което се случва е приятно и забавно. Хубав ден, българи !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини