Цар Киро обжалва присъдата си на 22 март

  • 24 февруари 2012 10:40

  • 895
  • 2
Цар Киро обжалва присъдата си на 22 март
© Булфото

Пловдивският окръжен съд насрочи за 22 март от 9.00 часа делото срещу 69-годишния Кирил Рашков-Цар Киро, съобщиха от пресслужбата на съда.

Ромският бос обжалва присъдата на Асеновградския районен съд, с която беше осъден на три години и шест месеца лишаване от свобода при първоначален общ режим за закана за убийство на Веселин Христов и Иванка Петрова. Рашков е осъден да заплати на пострадалите Веселин Христов и Иванка Петрова сумата от по 2000 лв. за всеки за причинените им с деянието неимуществени вреди.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
895 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
НАРОДЕН

2012.02.25 | 22:51

1
ТОЯ МАНГАЛ УМИРИСАН ДО КОГА ЩЕ РАЗИГРАВА И СЪД И ДЪРЖАВА ИЛИ СИ ПЛАЩА ДА НЕ ВЛИЗА В ЗАТВОРА.ТАМ МОЖЕ И ДА НЕ Е ЦАР А МОЖЕ ДА СТАНЕ НАГЛАСЕН ЦАР.ИЗУМЯВАТ МЕ ТИЯ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ ГО ЛИ ЗНАЯТ ТОЯ МАНГАЛ ОТ КОГА ПРОДАВА АЛКОХОЛИ МЕНТЕ-ЛРЕЗ 90-ТЕ ГОДИНИ КОЛКО ХОРА ИЗМРЯХА ОТ НЕГОВИ ПРОИЗВОДНИ ПИШИ ГИ И ТЯХ НА НЕГОВА СМЕТКА.КАКВО СА МУ КЛЕКНАЛИ ВСИЧКИ...РАЗРЕШЕТЕ ОРЪЖИЕТО ДА СИ ГО КУПУВАМЕ.НИЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯМЕ САМИ СЛЕД КАТО ДЪРЖАВА НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА МЕ ЗАЩИТАВА МЕН И МОИТЕ ДЕЦА ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАМ САМ.НА КЪДЕ ОТИВАТ НЕЩАТА ЦИГАНИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ СТРАНАТА ТУЙ ГО НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА.
Иван Георгиев

2012.02.26 | 08:57

2
Абе тъпак неможеш ли да разбереш, че за осъдителна присъда трябват солидни доказателства които полиция и прокуратура трябва да съберат и да ги представят в съда, а не махленски приказки кой какво знаел за някой. Гледай малко National Geographic и Discovery и виж там как разследват и събират доказателства хората.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини