Адвокатът на Биляна Петрова за изтеклите вчера СРС-та: Незаконна и мръсна игра на прокуратурата

  • 12 декември 2018 08:17

  • 3201
  • 4
Адвокатът на Биляна Петрова за изтеклите вчера СРС-та: Незаконна и мръсна игра на прокуратурата
©

Тези СРС-та не са слушани в съдебна зала и не са проверени. Това е поредното закононарушение. Те не могат да оборят тезата на защитата, че пари не са искани. Аз искам да попитам кой пусна тези СРС-та? Това стана точно след проверката и препоръките на ВКС.

Това каза в сутрешния блок на БТВ Ирен Савова, адвокат на бившият зам.-кмет на столичния район "Младост" Биляна Петрова. Тя коментира изтеклите вчера СРС-та с Десислава Иванчева, от които става ясно, че тя е поискала на три пъти по 75 000 евро. "Вадят се много избирателно неща от тези СРС-та, които подкрепят тезата на прокуратурата. Това дело започна със закононарушения и те не спират вече няколко месеца. Не може да се продължава така. Не искам да коментирам тези СРС-та, защото те са незаконни. Защо не изтичат едни други СРС-та, от които става ясно, че двете момичета никога не са искали пари от Ваклин. Когато се срещат с него, те го питат как се казва. Мислите ли, че ако си поискал такива пари от някого, ще го питаш как се казваш? По това дело се сипят само порочни обвинения. Ние искаме да се спазва законът. Държавното обвинение трябва да показва тези доказателства в съдебна зала, а не те изтичат незаконно в медиите. Това не са правни методи. Аз не искам да участвам в подобна мръсна игра. Искам всички да сме равни пред закона", категорична бе Савова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3201 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.12.12 | 10:16

2

Защо не покажете строежите, които се изграждат ударно в момента, в Младост? Така ще стане ясно защо са обвинени и защо са в ареста! Но, няма да ги покажете нали? Продължавайте да пишете глупости, народеца трябва да затвърди убеждението си, че тези двете са най-опасните престъпници в държавата! Смотаняци продажни!

друг подход трябва

2018.12.12 | 11:14

4

Общесството, спонтанни граждански комитети да разследват ужасяващо порочна практика в строителството. А не най-големите мафиоти с фалшиви протести да притискат правителството да им изчисти имиджа. Всички знаем, какво прави строителната мафия, как граби терени, поддържа безбожни цени, как около една фирма се нареждат като раково образувание десетки други за данъчни шмекерии...

продажни гниди

2018.12.12 | 08:32

1

Колко ти плати Зелената Мафия за да защитаваш Крадлата ?

А НА ТЕБ

2018.12.12 | 10:20

3

КОЛКО ТИ ПЛАЩА ТВОЯТА МАФИЯ, ЗА ДА ПОЗОРИШ ДВЕТЕ ЖЕНИ И ДА ОТКЛОНЯВАШ РЕАЛНОТО, не държавото павосъдие, от истинските МАФИОТИ И КОРУМПИРАНИ ТИПОВЕ?

Добави коментар

Водещи новини