Цачева ще вземе участие в Съвета на Европейския съюз в Брюксел

  • 06 декември 2018 09:56

  • 431
  • 1
Цачева ще вземе участие в Съвета на Европейския съюз в Брюксел
© Булфото/архив

Министърът на правосъдието Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 ще вземе участие в заседанието на Съвета на Европейския съюз „Правосъдие и вътрешни работи“ (част „Правосъдие“) на 6-7 декември 2018 г. в Брюксел, информираха от правосъдното ведомство.

В частта на заседанието, свързана с обсъждането на законодателни актове, е предвидено постигането на общ подход по три акта - Директивата за договорите за продажба на стоки, Регламента за компетентността, признаването и изпълнението на решения по брачни въпроси и въпроси, свързани с родителската отговорност, и относно международното отвличане на деца (Брюксел ІІа) и Регламентa за заповедите за предоставяне и запазване на електронни доказателства.

Последвайте канала на

Владимир Василев
431 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бойко Бойков

2018.12.06 | 20:37

1

Много Ви моля, дружинната ръководителка комунистка, после да рапортува на БКП, БСП, ДПС, ГЕРБ и всички други дъщерни партийки, колко кинта ни струва това спортно мероприятие за заблуда на врага ( бедния народец който ги храни и си трае вече 30 години )! Комунизмът стана партиен демократически капитализъм още по-вече смучещ кръвта на бедния ограбен народ. Бог да пази България, а не комунистите (и новите и старите сатанисти - комунисти)!

Добави коментар

Водещи новини