Адвокат Ирен Савова беше заплашена с некролози (снимка+видео)

  • 20 ноември 2018 07:30

  • 3112
  • 7
Адвокат Ирен Савова беше заплашена с некролози (снимка+видео)
©

В обкръжението си не познавам хора, които да имат подобни психични отклонения. Взимам, дела с големи интереси и вероятно някой е засегнат и желае подобни последици за мен. Това коментира в ефира на БТВ адвокат Ирен Савова, след като вxoдът на дoмa ѝ и нейната ĸaнтopa ocъмнaха oблeпeни c нeĸpoлoзи, на които пише, че е починала. 

„Обади ми се съседът ми и ми каза, че има некролози за мен. Хората са изчистили входа и входа на кантората ми. Дъщеря ми живее в чужбина и са и са обаждали, за да и изказват съболезнования“, сподели тя.

Защитникът не изключи заплахата да е свързана с делото срещу бившата кметица на „Младост“.

„Делото "Иванчева" никога не е имало обрат. То се движи само в една посока - натиск. Аз дадох вода на тези жени, които не бяха пили нищо повече от 5 часа. Помолих Иван Гешев да ги пусне да отидат до тоалетна. В този етап на производството вече са разпитани по-голямата част от свидетелите. Показанията на Ваклин бяха жалки. Той влезе със записки, които трябваше да изрецитира пред съда. Обясненията му бяха измъчени. Най-смешно беше, че отивайки на срещата, Ваклин не дава белязаните пари“, поясни тя.

„Тези две жени са предварително осъдени. те са емблемата на корупцията. Тяхната гражданска смърт бе обявена по време на задържането им. Това, което им се причинява е изключително жестоко“, заяви още адвокат Савова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3112 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2018.11.20 | 12:11

7

Борба с корупцията по тиквенски !!!!!! ХА ХА ХА !!!!!!

2018.11.20 | 12:10

6

Така е в тиквенска България !!!!! Тия така ги натопиха че едва ли ще се откачат !!!!!

2018.11.20 | 10:51

5

Когато хонорара на адвоката не е обвързан с крайния резултат от действията му и се получава предварително, моралът е последното нещо, което има значение. Най- вероятно това е причината и за некролозите. Кога НАП ще започне да проверява касовите апарати на адвокатите?

Пак плоски постановки

2018.11.20 | 10:45

4

Хахахаааа Иванчева борец срещу мафията,но го разбрахме след като я задържаха с подкуп.
Защо не ходише преди това по медиите да разказва как е борила ”мафията”?
Хахаааа. Отказвам да бъда тъп Ганьо,доста години се блъсках в чужбина и сега почивам и безделнича доволен от постигнатото и от децата си. Но не доумявам,как интригите и постановките са същите като в началото на прехода. Хахааа

2018.11.20 | 10:13

3

червената мафия реве, значи всичко е добре

2018.11.20 | 08:50

2

В седесарска мафиотска държава, където мутри са узурпирали властта и полицията бие протестиращите. където 1.5 милиона са без зъби, 1 милион без осигуровки и 50% от децата живеят в мизерия, е така.

сс

2018.11.20 | 08:23

1

Да те са обречени,защото спряха макар и частично грабежа на Тиквата,попречиха му да открадне поредния милион.,,Вола рие на гърбът си го трупа,, казва народа.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини