Спецсъдът пусна от ареста Иванчева и Петрова

  • 16 ноември 2018 12:24

  • 2980
  • 3
Спецсъдът пусна от ареста Иванчева и Петрова
© Булфото (архив)

Специализираният наказателен съд пусна от ареста бившия кмет на "Младост" Десислава Иванчева и заместничката ѝ Биляна Петрова.

Те излизат на свобода още днес, като мярката им за неотклонение е променена на "домашен арест". Мотивът за по-леките мерки е, че няма опасност двете подсъдими да се укрият.

Това е вторият път, в който Спецсъдът пуска под домашен арест двете подсъдими. В предишния случай обаче те останаха в ареста, докато течеше обжалването на прокуратурата, а впоследствие Апелативният специализиран наказателен съд отмени решението. Сега решението на Специализираният съд обаче влиза в сила веднага.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2980 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
анонимен

2018.11.16 | 14:26

3

В българия съденето е и начин да се разправиш с опонента, а не правосъдие. Малко нещо да не ти харесва особено политицеския опонент и го съдиш. Не че непременно ще го осъдиш, но "да му разгониш фамилията". Да се откаже от борбата. С Иванчева е така. Ако и да е взела, /ама не е взела/, то ще да е 1 000 000 пъти по малко от това което са взели управляващите. Тя просто не се вписва в схемата на София, където 23 кмета са от ГЕРБ и тя Иванчева. Тя е един "трън" в самочувствието на управляващите. Абе като беше омазана и по брадата със полицейската боя, как за половин година не намериха едно годно за съда доказателство. КАК???

2018.11.16 | 13:14

2

Да дойде един истински народен съд и тези, които си позволяваха своеволия и несправедливости и бяха подлоги на мафията и разбойници да бъдат вкарани вечно в кауша .Никаква милост за разрухата ,и грабежа на българската държава

2018.11.16 | 12:47

1

Пародия на съд. Така е при гробарската мафиотска шайка.Колко години ли ще са нужни да започне делото.

Добави коментар

Водещи новини