Кое е най - характерното качество на убиеца?

  • 02 ноември 2018 08:43

  • 4016
  • 3
Кое е най - характерното качество на убиеца?
© Булфото (архив)

Искането на обвинения в двойното убийство в София Викторио Александров да премине под домашен арест е продиктувано от наглост, заяви в сутрешния блок на БНТ адвокат Марин Марковски.

Мнозина са се опитвали да вникнат в психологията на убиеца, но именно наглостта е най-характерното качество на убиеца, както и на всеки престъпник, заяви той. Илюзия е саморазкайването на убиеца, каза Марковски, като допълни, че не е чувал за случай за сериозно разкайване на подобни престъпници. Те се интересуват предимно от това в затвора да си прекарат добре, допълни той.

„Разкаяние няма, това е в литературата, в мечтите за по-добри хора. Интересувал съм се по един въпрос, който не е изследван в България - какво правят тези, които са лишени доживот от свобода?“, каза адвокат Марковски и допълни: „Как може да се превъзпитат тези хора, щом те се чувстват комфортно в затвора?“.

Причините за подобни тежки престъпления като това, което извърши Викторио, са винаги много - лош стандарт на живот, липса на духовен живот и религиозно, християнско възпитание, изтъкна адв. Марковски.

Той смята, че мъжът ще получи 30-годишна присъда, а не доживотна присъда без право на помилване заради „калпавия закон“.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4016 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Новини

2018.11.02 | 13:11

3
Хтрарт
Гост

2018.11.02 | 09:49

2
Ами променете закона , ало , Цецке , какво чакаш ?!
Нео

2018.11.02 | 09:08

1
В допълнение качествата на психопатите убийци ...
1.Мислят че те са държавата , крият се зад държавата .
2.най голяма висота на психопатите убийци е самолюбието ,не чувстват човешко страдание , всяко страдание им носи удоволствие .
3.Психопатичните мозъци на убийците имат една и съща за постигане цел , да са над останалите хора .
4.Всички психопати убийци заемат високи пости в обществото .
5. психопатичните убийци ,са във подвластие на дявола .

Добави коментар

Водещи новини