Жена опита да намушка полицай

  • 21 февруари 2012 11:40

  • 1035
  • 0
Жена опита да намушка полицай
© Булфото

Окръжната прокуратура в Кюстендил внесе обвинителен акт срещу 42-годишната Валентина Фролошка от Дупница. Това съобщи говорителят на държавното обвинение Марияна Сиракова.

Дупничанката е с три повдигнати обвинения. Първото е за опит за убийство на полицай, второто за притежание на акцизни стоки без бандерол, а третото за притежание на боеприпаси. За опита за убийство с нож Фролошка е заплашена от присъда – от 20 до 30 години затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна.

Заедно с Валентина Фролошка на подсъдимата скамейка ще седне и майка й Йорданка, която е на 65 години. Тя е обвинена за незаконна продажба или държане на акцизни стоки без бандерол, като наказанието за това е лишаване от свобода до пет години. Срещу нея има повдигнато и обвинение за незаконно притежание на боеприпаси.

Според обвинителния акт предметът на престъплението е на обща стойност 20 611.90 лева. Валентина Фролошка е в ареста от средата на 2010 година, като преди дни съдът в Кюстендил отново не е уважил искането й за промяна на мярката „задържане под стража” в по-лека.

Последвайте канала на

1035 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини