Иво Прокопиев: Обвинението за пране на пари е поредната атака срещу мен (видео)

  • 29 октомври 2018 07:50

  • 1152
  • 4
Иво Прокопиев: Обвинението за пране на пари е поредната атака срещу мен (видео)
©

Това е поредната атака срещу мен, като конструкцията и начина са същите като от предната атака.

Така бизнесменът Иво Прокопиев коментира в студиото на сутрешния блок на БТВ новината от миналата седмица, че прокуратурата му е повдигнала обвинение за пране на пари, касаещо продажбата на придобити от "Алфа Финанс Холдинг" АД акции от капитала на "Каолин" АД. "Обвинението е абсурдно. Абсурдно е да си говорим 20 години по-късно за тази сделка. Съдът, не някой друг, е казал, че при тази сделка няма никакви нарушения. Прокуратурата погазва всички закони в тази държава и решение на българския съд. Целта е репресия, а поводът е няколко публикации особено в последния брой на „Капитал”, свързани с тежка корупция в България. Става въпрос за "Дупката" във Варна. Няколко часа след публикацията, прокуратурата отправи това абсурдно обвинение. Тази атака е част от цялостното мачкане на свободната преса. Има такива прокурорски атаки срещу всички издатели на свободни медии. За мен такъв тип атака не е прецедент. Не се считам за олигарх, защото бизнесът ми винаги е бил под светлината на прожектора. Завел съм дело срещу България в Страсбург за всички нерегламентирани действия на КПКОНПИ и прокуратурата", разкри Прокопиев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1152 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Питащ

2018.10.29 | 15:34

4
Този червенобузко, кога ще бъде най-после арестуван? Да не го издирваме като Арабаджиеви, братя Галеви и още много други!

2018.10.29 | 10:34

3
абе шашкъни, защо не бачкат лайковете в цензурирания ви сайт!??!?
ПИТАМ

2018.10.29 | 08:53

2
Защо не атакуват мен с пенсия от 300 лв?
писна ни

2018.10.29 | 08:51

1
Има една приказка ,,ти го плюеш то си мисли ,че дъжд вали,,хем се ос-л от главата до петите ,хем знаем каква гнида е и пак лъже маже и се изкарва светец,а той е най големият НАГЛЕЦ.

Добави коментар

Водещи новини