Съдът решава дали Северин Красимиров ще остане в ареста

  • 19 октомври 2018 08:13

  • 2152
  • 2
Съдът решава дали Северин Красимиров ще остане в ареста
© Булфото

Окръжната прокуратура в Русе ще внесе в Окръжен съд-Русе искане за задържане под стража на Северин Красимиров. Очаква се съдът да реши дали той да остане в ареста.

В четвъртък на 21-годишния мъж официално бяха повдигнати две обвинения - за изнасилване и за убийство на журналистката Виктория Маринова. Същият ден Северин Красимиров бе транспортиран от София до следствения арест в град Русе, където бе разпитан и освидетелстван.

Телефонът на Виктория Маринова, който не беше открит по време на следствието, вече е намерен на място, посочено от самия Северин - заровен в близост до местопрестъплението. Разпитът на Северин пред разследващите е продължил повече от 4 часа, предаде Нова тв.

Все още не е ясно дали разпитът е проведен пред съдия, защото, ако това не е така, казаното от обвиняемия няма стойност пред съда. Не е официално съобщено и дали Красимиров е признал вината си за жестокото престъпление.

Ден по-рано Красимиров бе предаден на българските власти на летище „София“ от германските власти.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2152 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Любопитко

2018.10.20 | 19:33

2
Направо на Боровец да го пращат.С билет за лифта.А бе я вижте бившия съпруг на жертвата.Голем хамстер е.Тоя му е вродено да е злобен.Дал е пачка.

2018.10.19 | 08:35

1
Обработват го,да не каже самата истина , а да поеме той вината ,с обещание , пари, пари,пари прим и че по-леко ще му се размине.При всички случаи натискат го, заплашват го да не казва самата истина ,защото не е сам , а с поръчители ,които са шайка разбойници и близки до и покровителствани от властта

Добави коментар

Водещи новини