Северин пристигна в Русе (снимки+видео)

  • 18 октомври 2018 12:49

  • 25163
  • 5
 Северин пристигна в Русе (снимки+видео)
© Булфото

В 12.45 часа Северин Красимиров, обвинен за убийството на Виктория Маринова, пристигна в Русе, научи Novini.bg.

Припомняме ви, че Северин бе екстрадиран от Германия в България снощи. Той бе конвоиран до Летище София от служители на ГДО.

Снимка: Булфото

Журналисти посрещнаха пред входа на Следствието в крайдунавския град сочения за убиец на Виктория.

Снимка: Novini.bg

В Русе наблюдаващите прокурори ще му повдигнат две обвинения - за изнасилване и убийство, извършено по особено жесток начин. В рамките на днешния ден Окръжна прокуратура – Русе е планирала извършване на освидетелстване на обвиняемия с участието на съдебен лекар.

Снимка: Novini.bg

Северин ще се изправи пред Окръжния съд утре, за да му бъде разгледана мярката за неотклонение и да бъде задържан за постоянно в ареста.

Окръжна прокуратура Русе ще предприеме действия по предявяване на постановлението за привличане като обвиняем на Северин Красимиров и провеждане на неговия разпит в присъствието на защитник.

Повече информация за действията на прокуратурата ще бъде предоставена на по-късен етап, съобщиха от Прокуратурата в крайдунавския град.

В идните дни предстои да бъде направен и следствен експеримент с негово участие. Всичко това обаче зависи от неговото съгласие и това на адвоката му.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
25163 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2018.10.18 | 16:23

5
Северине как можа, да беше отрепал майка си нямаше да те хванат
МВР на СДС

2018.10.18 | 13:59

2
Хърбав малолетен мангал ще изнасили 30-годишна жена... На куковден, оня ще го кастрира с ритници за 5 минути, седесарското МВР не може да хване истинкия убиец или поне съучастника на Северин Надеждов (Кypвов).
БСП ВИЗИЯ ЗА ОБИРА НА БЪЛГАРИЯ

2018.10.18 | 15:43

4
абе ма.ма.ти да е.б.а смотана БСПСДС трол

2018.10.18 | 14:01

3
Нима друг освен седесарси гламарник вярва, че самоубилият се, набеден за масов убиец в Нови Искър е виновен. Самоубийството се отрази добре на негодното МВР, случаят е приключен без доказателства и съд.

2018.10.18 | 13:28

1
Може да искат да го изкарат луд, но тогава ще го нахакат в някоя психиатрия и ще го наблъскат с менделеевата таблица, за да не знае на кой свят се намира и повече никой няма да чуе за него! Няма лошо и това е добро възмездие!

Добави коментар

Водещи новини