Образувано е досъдебно производство за крана за алкохол на Миню Стайков

  • 24 септември 2018 12:13

  • 42753
  • 5
Образувано е досъдебно производство за крана за алкохол на Миню Стайков
© Кадър

Досъдебно производство е образувано относно нерегламентирания кран, от който може да се източва алкохол във „ВИН. С. Индъстрийс“ край Карнобат. Това каза пред БНР директорът на Митница – Бургас Валери Стефанов и уточни, че това е най-сериозното нарушение, открито при проверката.

Определенията на Районния съд в Карнобат, с които се разрешава работата в затворените от митницата производства в Карнобат, не могат да се обжалват. Ние ще се съобразим с това решение, коментира началникът на Митница – Бургас Валери Стефанов и добави, че тяхната дейност продължава:

„На този етап по никакъв начин не пречи, тъй като има констатирани факти, констатации, нарушения, по които е стартирана процедура по административно – наказателно производство, от която, последващата процедура означава съставяне на актове за установяване на административни нарушения, съответно – издаване на наказателни постановления. В същото време, държа да отбележа, че един от по-тежките случаи, при които имаме констатирани нарушения, е образувано и досъдебно производство. Всички нарушения, които са открити, са пряко свързани с условията и реда, по който е издаден лиценза за управление на данъчен склад“

Въпросният кран не е включен към измервателните устройства, което е нарушение, поясни Стефанов. Той отказа подробности какви са другите констатации след проверката.

Последвайте канала на

Десислава Станева
42753 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Марта

2018.09.25 | 17:41

5
Еха, депутата Емо Ревизоро каква защита направи по БТВ за този завод. Колко ли са му платили?! По приказките ще го познаете/разберете. Ами, не искаме бе г-н Ревизоро, такива заводи и какви са тези стачкуващи, които не си дават сметка за кого работят?!

2018.09.24 | 15:42

4
Тоя е предприемчив костовист, ще излезе невинен като Костов, Бисеров, Софиянски, Цветанов.
Бенчо Бенчев

2018.09.24 | 13:31

3
С Миню Стайков се знаем отдавна. И двамата работихме за червената идея и развивахме благотворителна дейност. Той раздаваше евтин спирт на народа... А аз и моят асистент, Митю Очите, поддържахме духа на народа с импорта на бяла паста от Турция и Колумбия! Както и дарявахме пари на БКП/БСП.
Бай Този

2018.09.24 | 13:22

2
Гледам звучните имена на най-богатите българи. То Муню, то Врътко... Това ще да са стари пари от потомствена интелигенция. Пък то тук някакви нелепи обвинения - незаконно кранче, ДДС измами. Не звучи сериозно господа прокурори...
Na

2018.09.24 | 13:21

1
Bravo na Waleri Simionov

Добави коментар

Водещи новини