Спецсъдът даде ход на делото "Иванчева"

  • 13 септември 2018 15:43

  • 1959
  • 3
Спецсъдът даде ход на делото "Иванчева"
© Булфото (архив)

Специализираният наказателен съд даде ход на делото срещу отстранената от поста кмет на район "Младост" Десислава Иванчева, бившата ѝ заместничка Биляна Петрова и бившия районен кмет Петко Дюлгеров. 

Съдът не прие аргументите на защитата за прекратяване на производството и връщане на делото на прокуратурата, заради процесуални нарушения. Срещу тримата е повдигнато обвинение за искане и получаване на подкуп в особено големи размери.

Припомняме, преди седмица съдът насрочи делото за 13 септември, след искането на защитата на Иванчева за даване на време за запознаване с обвинителния акт и преразглеждане на мярката за постоянното ѝ задържане.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1959 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ревизоро

2018.09.14 | 13:07

3
помогнете ми как да вземем укритите 17 милиона лева данъци на КОВАЧКИ

2018.09.13 | 17:14

2
НАПЪЛНО СИ ПРАВ !!!!!!
професионалист

2018.09.13 | 16:11

1
Успоредно с разследването срещу Иванчева, трябва да се разследва лицето дало парите - кога ги е изтеглил кеш, кога ги е предал и така нататък. Всичко намирисва на една умела постановка. Иванчева да бъде психически сломена, а квартал Младост да се превърне във Ваклинова строителна площадка, което и става. Главният архитект на София, който е построил не знам какво в Червен бряг да се вземе в ръце или ... така или иначе София е твърде голяма лъжица за неговата бедна архитектурна фантазия. Да видим как ще свърши този цирк и не забравяйте - следете какви строежи почват в Младост в отсъствието на Иванчева.

Добави коментар

Водещи новини