Задържаха под стража счетоводителка "готвач" на пико

  • 31 август 2018 14:02

  • 2153
  • 0
Задържаха под стража счетоводителка "готвач" на пико
©

Варненският окръжен съд задържа под стража главна счетоводителка и неин съучастник за производство на пико и държане с цел разпространение на наркотици.

Това съобщиха от Апелативна прокуратура-Варна.

Уважени са били исканията на Окръжната прокуратура във Варна за вземане мерки за неотклонение „Задържане под стража“ на жена и мъж, привлечени като обвиняеми по дело за производство и държане с цел разпространение на различни видове наркотици.

На 29 август тази година при специализирана полицейска операция са установени като извършители двете обвиняеми лица. Е.П. и Т. И се занимавали с производство на синтетични наркотици. При проведените процесуално-следствени действия на два адреса във Варна и в лек автомобил са иззети 52,6 г амфетамин, 0,24 г марихуана, множество прекурсори и предмети, предназначени за приготвяне на наркотични вещества.

Последвало задържането на лицата с постановление на Окръжната прокуратура във Варна за срок до 72 часа с цел довеждането им в съда. Е.П. е главна счетоводителка по професия и „готвач“ на пико, а съучастникът й Т.И. също бил вещ в производството на синтетични наркотици.

Определението на Варненския окръжен съд, с което са взети мерки за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо двамата, подлежи на обжалване пред Апелативния съд.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
2153 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини