Между Цветанов и съда нямало война

  • 15 февруари 2012 07:55

  • 622
  • 0
Между Цветанов и съда нямало война
©

"Няма война между Цветанов и съда", каза в интервю за "Труд" председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на. Преди дни премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г посочи сред виновниците за негативния доклад на Европейската комисия за напредъка на България вицепремиера Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заради войната му със съдебната власт.

"На всеки му се е случвало да си изтърве нервите и да каже неща, за които после съжалява. Непредубеденият човек разбира какво иска да каже Цветанов, особено ако се е сблъсквал с правораздавателната ни система. Човешко е, когато си подложен на неимоверен натиск и си затрупан с проблеми, да сбъркаш в тона, да прозвучиш малко по-грубо", категоричен е Велчев.

"Системата на МВР е мелачка, а на всичкото отгоре и партийната работа му е на главата", допъва той.

Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на обясни, че само премиерът Борисов може да реши дали вътрешният министър да бъде разтоварен от задълженията си. "Но и той е свръхнатоварен. Хайде, кажете ми, има ли друг премиер, който толкова много неща всекидневно да му минават през главата и да се налага лично неговата намеса, за да се решават десетки въпроси. Аз друг такъв премиер не познавам", посочи Велчев.

В отговор на въпроса дали е уместно да се кръщават полицейски акции с имена на съдии, от които МВР не е доволно, като Р.А.Л.И.Ц.А, Велчев заявява: "А защо не? Защо трябва да пазим авторитета на корумпираните съдии".

Последвайте канала на

622 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини