Адвокатът на Иван Евстатиев: Той получи 2 награди домашен отпуск за добро поведение (видео)

  • 16 август 2018 09:06

  • 2531
  • 3
Адвокатът на Иван Евстатиев: Той получи 2 награди домашен отпуск за добро поведение (видео)
© Bulgaria on air

Получавам смс-и и писма от жители на Стрелча, които ми благодарят за защитата на Иван Евстатиев. От управата на затвора той е получил 2 награди домашен отпуск за добро поведение. Той трябва да бъде оставен на спокойствие, да помисли върху всичко, което му се случи и в един момент ще каже истината”. Това сподели в ефира на Bulgaria on air адвокатът на бившия кмет на Стрелча Иван Евстатиев по повод предсрочното му освобождаване.

Припомняме, че преди около три години Евстатиев получи четиригодишна присъда за сексуално посегателство над непълнолетно момиче от Стрелча. Тогава 16-годишното момиче подаде жалба, че е било в хотелска стая с него и след употреба на алкохол е имало интимен контакт без нейно съгласие.

По адрес на клиента си адвокат Ташкена Колчева заяви, че Евстатиев е съвестен гражданин с безупречно съдебно минало, който е демонстрирал и страхотна дисциплина по време престоя си в затвора.

"Не е лесно да си невинен и да се стовари държавната машина върху главата ти", коментира в заключение Колчева.

Последвайте канала на

Владимир Василев
2531 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Пич

2018.08.16 | 09:45

3
Жителите на стрелчъ да ю му са одупат
Stamat

2018.08.16 | 09:40

2
Допълнение, ако на адвокатката му случайно го беше турил да кажем на внучка й, дали щеше така да говории да го защитава в съда?
Stamat

2018.08.16 | 09:39

1
Тази я разбирам, бръщолеви с това си изкарва хляба, но ако наистина има такива жители на Стрелча да защитават изнасилвач-педофил то наистина морала и съвестта им е умрял, докато наверно са поркали до припадък!

Добави коментар

Водещи новини