Бенчев все още не е търсил адвоката си (АУДИО)

  • 06 август 2018 13:09

  • 3393
  • 4
Бенчев все още не е търсил адвоката си (АУДИО)
© Булфото (архив)

Адвокат Бойчо Боев няма никаква информация какво се случва с Бенчо Бенчев. Новината съобщи самият той пред Novini.bg. Защитникът единствено потвърди, че общинският съветник си е в тях.

Боев съобщи, че за момента не е упълномощен да представлява Бенчев.

По думите му, двамата не са се виждали и няма никаква представа кой го е откарал от ареста.

Припомняме ви, че днес стана ясно, че общинският съветник от БСП и бизнесмен  Бенчо Бенчев, бившият депутат от ДПС Несрин Узун  и другите четирима, които бяха задържани в Истанбул заедно с Димитър Желязков – Митьо Очите, са освободени от ареста на бургаската полиция.

По материала работиха Галя Георгиева и Десислава Станева

Последвайте канала на

Novini.bg
3393 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2018.08.06 | 15:46

4
Фурнаджииска лопата
Пламен

2018.08.06 | 14:44

3
Смърт на корумпираните политици,техните приближени мутри и мангалите гласоподаватели!казах. .
Пиперчо

2018.08.06 | 13:51

2
Уж адвокат на бенчев, пък не е упълномощен, уж присъствал на излизането му от затвора, пък не се е срещал с него.....Но, иначе по всички медии "плаче", че на бенчевия са му нарушени човешките права, ще съди България в Страсбург....защото бенчевия веднага стана много "болен" и няма хапчета. Какви хапчета, от онези розовите, или партийно червени???
полицай Гешев

2018.08.06 | 13:33

1
Бенчо е изпял пред съдия крадливите си " другари " , които е " спонсорирал " с крадени пари и го пуснаха да си подрежда парцалите в претършуваната къща , явно под домашен арест , докато му излезе делото ! Червенушковците като ги спипат натясно и стават много приказливи и пеят всичко , като добри деца --още от мандраджийско-- обирджийско време са такива!

Добави коментар

Водещи новини