Прокуратурата иска задържане под стража за интернет педофил

  • 20 юли 2018 14:54

  • 2996
  • 2
Прокуратурата иска задържане под стража за интернет педофил
© pixabay

Районна прокуратура – Бургас внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Иван Т., обвинен в създаване на контакт с малолетно момиче в интернет, за да използва информация, предоставена му от него, като целял сексуални отношения. Това съобщиха от пресцентъра на Районна прокуратура - Бургас .

В периода януари 2018 г. - май. 2018 г. в гр. Бургас, чрез информационна технология VIBER (Вайбър), като използвал потребителско име „Иван“, мъжът установил контакт с малолетно момиче от Бургас, с цел извършване на блудствени действия, съвкупление, полово сношение, за създаване на порнографски материал или за участие в порнографско представление, като използвал информация, предоставена в интернет, чрез профила на момичето в интернет програмата.

Престъпната дейност на обвиняемия е установена благодарение на отличните действия на служителите от Група „Компютърни престъпления“ към Икономическа полиция при ОД на МВР – Бургас.
Очаква се Районен съд – Бургас да насрочи заседанието си. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2996 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ДОН БЕЗ ПАРДОН

2018.07.20 | 15:02

2
Селския бек Крум-Любо от Крупник е джендър педофил - отворен '' отзад '' като невръсно детенце от дядо си бивш ятак комунист . Тук се подвизава като :
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас



значи

2018.07.20 | 14:59

1
спешно ни трябва истамбулската конвенция.

Добави коментар

Водещи новини