Освободиха с подписка бившата съдийка, обвинена за пране на пари (снимки)

  • 05 юли 2018 19:24

  • 6731
  • 3
Освободиха с подписка бившата съдийка, обвинена за пране на пари (снимки)
© Булфото

Съдът наложи мярка "подписка" на бивша съдийка, задържана за пране на пари, съобщиха от пресцентъра на Софийски градски съд (СГС).

Припомняме, че Мария И. и Владимир Б. са обвинени в извършване на финансови операции с парични средства, придобити чрез измама на територията на Република Франция и Кралство Белгия в размер на 1 410 169 евро. 

СГС, 30 състав с председател съдия Стефан Милев, остави без уважение искането на прокуратурата да задържи за постоянно в ареста обвиняемите за пране на пари като наложи мярка "подписка" на М. И., а В. Б. остави без никаква мярка.

Съдът се мотивира с това, че обоснованото предположение за извършване на престъплението следва да почива на доказателства, трябва да е за конкретни факти, а не с принципни твърдения. В свидетелските показания няма данни свързани с обвинението.

Съдът не установи и опасност двамата да се укрият или да извършат друго престъпление.

 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
6731 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
пич

2018.07.06 | 06:30

3
Ето това идва да ни каже че вече е платила където трябва.Сега вече може да излезе пак на"лов" но после е обещала пак да плати....После се тюфкаме що сме на това дередже.За да се опраим...назидание кражба и хоп едната ръка я няма...и то при най малкото подозрение .Може да не е хуманно но е 100% -ва ефективност.А сега като сме хуманни ще ги пишем по коментарите а те ще ни се радват. Но на мене лично не ми дреме отдавна плащам данъци на друга държава...Е*ал съм го.

2018.07.06 | 01:33

2
Най правилното решение на изобщо не корумпираните съдийчета. Евала



гост

2018.07.06 | 00:09

1
Мъ кък няма да я освободят бе?????

Добави коментар

Водещи новини