Цветанов: Уважавам съдебната система

  • 10 февруари 2012 05:57

  • 1113
  • 3
Цветанов: Уважавам съдебната система
© Булфото

Министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа заяви пред БНР, че изпитва огромно уважение към всяка институция, включително и към съдебната система.

"Когато обаче правиш грешки, трябва да ги признаваш", добави вицепремиерът.

"За съдийката Мирослава Тодорова казах, че когато имаш забавяне за над 50 наказателни дела, не можеш да си ги забавиш с три години и да кажеш, че не можеш да си свършиш работата. Винаги съм се стремял да защитавам интереса на жертвите на организираната престъпност и да се водя от върховенството на закона", каза още Цветанов.

Припомняме, че шефът на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова заведе дело за клевета срещу вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, което Върховният касационен съд върна в Софийския районен съд.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1113 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
secutor

2012.02.17 | 23:28

3
Хе-хе, че той плюел съдебната система само от уважение бе! То сигурно и делата срещу него за клевета също са израз на уважение от страна на тъжителите. Само дето някой влагат друг смисъл в думата "уважение".
Наблюдател

2012.02.17 | 23:27

2
От кога бе Цветанов уважавате съдебната система? Не останах с това впечатление от всичките ви изказания и действия. Защо няма проблеми във взаимодействието на съдебната система и МВР в провинцията? Проблемите съществуват винаги в столицата и то след такива безотговорни изказвания от страна на някой министър или директор на дирекция в МВР.
livain

2012.02.10 | 21:24

1
това си е чиста лъжа Цецко,незнам кой би се хванал. споко, повече от половин България не им вярва ама си трае,ти си се помислил за безсмъртен и си се отпуснал да говориш.мълчанието е злато

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини