Командосът бил заплашван от убития полицай

  • 23 май 2018 14:47

  • 6564
  • 4
Командосът бил заплашван от убития полицай
©

Малко преди жестокото убийство в квартал, което разтресе Пловдив в нощта срещу понеделник, убитият полицай Добромир Лазаров се обадил на убиеца Ангел Желязков по телефона и го заплашил, че ще го убие. Това стана ясно при гледането на мярката за неотклонение, с която се захванаха военните магистрати днес. Днес Военният съд в Пловдив обсъжда коя ще бъде най-подходящата мярка за неотклонение спрямо рейнджъра Желязков.

Срещу него са повдигнати обвинения за това, че чрез нанасяне на един удар с нож в областта на сърцето, умишлено е умъртвил Добромир Лазаров от град Сопот, като убийството е извършено по особено мъчителен за убития начин.

32-годишният Желязков бе доведен в съдебната зала от цяла група служители на реда. Ръцете му бяха с белезници, а глезените му бяха вързани с вериги за кожен колан, с който беше препасан обвиняемият. Защитата на командоса пое пловдивският топадвокат Красимир Елдъров.

Пред сградата на военното съдилище се бяха събрали колеги на Ангел Желязков. Те бяха там, за да подкрепят обвиняемия и разказаха, че никога не са виждали агресия от страна на командоса.

От прокуратурата посочват, че смъртоносният удар с нож е попаднал в сърцето на Добромир. Сопотският полицай е починал час по-късно в УМБАЛ „Св. Георги“. Разпрата стана заради дознателката Люба Алексова, която е живеела от няколко години на семейния начела с военния. Преди повече от година Люба била започнала работа като полицай в РУ-Карлово, където се запознала с полицая Лазаров.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6564 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
иван

2018.05.24 | 01:15

4
В Б-я няма полицаи - има милиционери с интелект като на примати!
Т. нар. военни също не падат по-долу.Като правило по настоящем контингента и на двете съсловия е съставен от хора от които нищо не става-търтеи и корумпирани.Какво друго освен подобни деяния може да се очаква?

Колбаси да има

2018.05.23 | 16:29

3
В софия в центъра по обяд, по добре щеше да бъде
1

2018.05.23 | 15:19

1
Ето какви ни пазят от престъпници,Единия военен другия полицай.
Пламен

2018.05.23 | 15:22

2
ти пък си тъпанар

Добави коментар

Водещи новини