Танцьорката Габриела и родителите й в шок, след решението на съда да я вкара в ареста

  • 22 май 2018 18:08

  • 67989
  • 37
Танцьорката Габриела и родителите й в шок, след решението на съда да я вкара в ареста
©

Рев и сълзи от потрес - така реагира Габриела Медарова секунди, след като чу решението на Окръжен съд Пловдив да я вкара в ареста, предаде Plovdiv24.bg.

Невярваща, че магистратите ще вземат най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража", Медарова аха да припадне в залата.

"Не съм я ударила нарочно, искам при родителите си, искам да се лекувам", промълви минути, преди да чуе решението тя. Защитникът й - Орлин Търновалийски, също помоли магистратите да й дадат още един шанс. "Моля да пресечете мераците на Районна прокуратура да издава присъда "лишаване от свобода", каквато Габриела ще търпи, ако попадне в ареста. Не са налице предпоставки за арест, деянието й не е умишлено, в момента девойката е на лечение, приема силнилекарства, страда от тревожна депресия, нужна й е психиатрична експертиза, както и психолог да каже какво точно било състоянието й в момента на деянието, описа състоянието на Медарова той.

Съдът, обаче сметна, че решението на първата инстанция да определи мярка за неотклонение "подписка" за Медарова не е правилно предвид лошите й характеристични данни, има достатчъно доказателства и свидетелства, че точно тя е извършила деянието и че може да извърши друго престъпление. Решението на Окръжен съд не подлежи на обжалване.

Това, което се случва, е несериозно. Това казаха родителите на Габриела, след като чуха решението на Окръжен съд Пловдив. А то е, че младата жена отива в ареста, а предишната мярка подписка окончателно отпада. "Унищожаваме едно момиче, което наистина е добро и се нуждае от лечение. Естествено, че се притесняваме за нея - тя е на лечение, дори хапчетата не са в нея.

Никога не сме си помисляли, че може да бъде задържана", не скриха възмущението си майката и бащата на Медарова. "Много те обичаме", бяха последните им думи към нея, "Дръжте се" - отвърна им тя.

Novini.bg
67989 37

Свързани новини

Коментари 37

Добави коментар

2018.05.23 | 22:08

37
Искам да я чyкам в килията
bai hui

2018.05.23 | 21:57

36
parviq pat i povqrvaha na krokodilskite sylzi na taq mastiq vtoriq put evala che sada ne se e varzal! kakto vseki drug shteshe da leji v aresta pri podobno deqnie taka i tq zaslujava syshtoto, da ne reve mi da si stqga kurvenskiq zadnik che tejki vremena q chakat :D
1

2018.05.23 | 19:39

35
Марш в затвора, гнус надрусана! И там може пилон да ти сложат, да се кълчиш на него! Бах я в безполезната измет!
Фен

2018.05.23 | 18:00

34
Родителите са виновни за всичко!!
ГРАЖДАНИН

2018.05.23 | 11:20

33
БРАВО!

Добави коментар

Водещи новини