Сумиста: Никога не съм бил съветник на Георги Първанов

  • 06 февруари 2012 17:18

  • 3093
  • 1
Сумиста: Никога не съм бил съветник на Георги Първанов
©

"Никога не съм бил съветник на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в по никакви въпроси", заяви подсъдимият по делото „Килърите” Петър Стоянов-Сумиста.

Стоянов направи това изявление по време на частично обяснение във връзка с указанията на свидетеля Пламен Луков.

Днес свидетелят Луков заяви в съдебната зала, че е бил запознат с Петър Стоянов от подсъдимия Георги Вълев с цел да бъде решен негов съдебен проблем. Петър Стоянов заявил, че проблемът не е сериозен и ще съдейства за неговото решаване чрез някой от Президентството, като това ще му струва 30 хил. лв.

В изявлението си подсъдимият Стоянов продължи, че никога не е използвал думата "Президентство" за решаване на проблеми с Върховната касационна прокуратура и Върховния касационен съд.

Според подсъдимия, има трайна тенденция политиката да се намесва в процеса. Петър Стоянов визира вчерашното изказване на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и включването на името му преди време, което сочи, че е задействана машината за дискредитиране на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в. По искане на защитата се проведе очна ставка между Пламен Луков и Петър Стоянов.

Свидетелят Луков заяви, че познава Стоянов от 2008 г., докато Сумиста заяви, че е виждал Луков един път през 2010 г. Той обаче не можа да си спомни къде се е състояла тази среща. Малко след 16.30 часа разпитът на Луков завърши.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3093 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.02.06 | 21:08

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини