Алкохолик, залавян седем пъти да шофира пиян, влиза в затвора

  • 02 февруари 2012 11:28

  • 1001
  • 1
Алкохолик, залавян седем пъти да шофира пиян, влиза в затвора
©

Три месеца затвор при първоначален строг режим, постанови Районен съд Сливен срещу шофьор, нарушил едногодишното си административно наказание за шофиране без книжка. В срока на наказанието той е залавян седем пъти зад волана.

На А.Б. на 35 години от Сливен през 2009 и 2010 година са му били издадени два акта за шофиране без свидетелство за управление - от началник сектор „Пътна полиция” гр.Сливен и гр.Средец. Актовете са влезли в сила по реда на издаването им - в началото на месец март и началото на месец ноември 2010 година.

Във времето на едногодишния срок от налагането на наказанието по административен ред, той е бил залавян да управлява различни леки автомобили по няколко булеварда в Сливен – „Цар Симеон”,”Илинденско въстание”, „Банско шосе” и „Ген. Скобелев”. За всичките седем пъти, когато е бил залавян от пътните полицаи, са му издадени актове за установяване на административно нарушение. Присъдата подлежи на обжалване и протестиране в 15-дневен срок пред Окръжен съд Сливен.

Последвайте канала на

Novini.bg
1001 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Анонимен

2012.02.02 | 22:35

1
Еми крайно време е било... 7 пъти да те хващат да шофираш пиян и да ти се разминава всеки път... за мене не е нормално! Ми той ще сгази 2-3-ма и какво? Трябвало е още на втория, максимум на 3 път да е вкаран в пандиза!

Добави коментар

Водещи новини