Мирослава Тодорова преценява дали да съди Цветанов

  • 28 януари 2012 14:17

  • 9035
  • 12
Мирослава Тодорова преценява дали да съди Цветанов
©

В зависимост от това дали ще има безпристрастен процес председателят на Съюза на съдиите в България Мирослава Тодорова ще прецени до дни дали да заведе делото за уронване на професионалното и личното й достойнство от страна на министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Пред журналисти Тодорова заяви още, че това, което съдиите в страната могат да направят в тази обстановка, е да не се страхуват и да работят според закона.

По повод кръщаването на спецоперация с името РАЛИЦА, Тодорова заяви, че напрежението, което се създава, не може да е причина съдиите да не са безпристрастни. МВР да е спокойно, ние ще продължаваме да сме безпристрастни, коментира Тодорова.

По думите й е важно да се установи защо е бил нарушен надзорът, който МВР оказва при изпълнението на мярката "Домашен арест" в случая с Валентин Янев.

Преди няколко дни в свое интервю Цветанов заяви, че Мирослава Тодорова обслужва организираната престъпност, тъй като е забавила мотивите по делото срещу наркобоса Васил Маникатов. След това вицепремиерът потвърди думите си пред БТВ. Той обаче тънко пропусна да уточни, че Тодорова е осъдила Маникатов на осем години затвор, а по време на произнасянето на решението, наркотрафикантът е бил в затвора.

Последвайте канала на

9035 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
АБВ

2014.02.16 | 09:23

12
По продажни от съдиите,прокурорите и адвокатите в България няма.Затова мафията се разхожда свободно повече от 20 години.Има срастване между съдебната система и мафията.Така, че въпросната госпожа да не се прави на ощипана.
Illinois State University

2014.02.16 | 09:23

11
Колеги, дайте сега да се разберем! Принципът на разделението на властите НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ АТАКУВАН само защото министърът на вътрешните работи имал някакви подозрения за степента на корумпираност на съдебната система! Дори това и да е истина НЕ Е РАБОТА НА МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ДА ОТПРАВЯ по МЕДИИТЕ ПЕРСОНАЛНИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА И КВАЛИФИКАЦИИ! НЕ ТОВА Е НАЧИНЪТ ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА, защото вече и за слепия е очевадно, че МВР не се бори с организираните престъпни групи (разбирай МАФИЯТА) по начина по който се бори с обикновените Български граждани (за сведение - случаят в Мировяне - група от 20 въоръжени до зъби спец-полицаи обучени за неутрализиране на въоръжени бандити и терористи разкри .... 5 кутии цигари без бандерол). По този случай обаче цялото политическо ръководство на МВР си прави оглушки, да не говорим за убийството на Мирослава и "ювелирните" действия на полицията по разплитането му! Струва ми се, че участвам наживо в някакъв 3-D театър на абсурда!

2014.02.16 | 09:22

10
Забелязвате ли приятели, че когато в този форум се публикуват негативни изказвания за цвък цвък, има дежурни негови поддръжници тук, които веднага дават негативни оценки на иначе обективните коментари. иначе съдия тодорова нема какво да го бави повече тоя, ами да го вкарва в съда за да защити собстевното си достойнство, както и това на съдебната система. иначе истина ви казвам, няма да минат и две години и цвък цвък ще си стане редовен клиент на съдебната система. тогава ще го видите, как целува краката на онези адвокати, които сега залива с помия, помнете ми думата
ne

2014.02.16 | 09:22

9
не съм фен на Ц.Ц,даже мога и да съм мн.по краен,ОБАЧЕ никой не може да ме убеди че БГсъда е безпристрастен когато става въпрос за хора които могат да си позволят да си купят правосъдие,не за обикновенните хора,а за тези които от 89г.с измами кражби рекет с помоща на гладни политици дерибействат безнаказано 20 г. превръщайки ни в крепостна даржава
karlukov

2014.02.16 | 09:21

8
Крайно време е да станем като в САЩ и обществото да преценява дали един пресъпник е виновен или не. 12 Съдебни Заседателя казват дали е виновен и съдята само определя размера на наказанието. Нека някой да каже посе - народът не беше прав като осъди Йоско ще уби 6 човека пиян и дрогиран с джипа си. Ако толкова смятате, че народа ще е несправедлив - ами не правете престъпленията, за които народът ще ви осъди!
Моникаw

2013.03.01 | 19:40

7
Ако съдия Тодорова се поддаде на натиск,откъдето и да идва той,ще признае косвено ,че върху независимата институция се оказва натиск.Не бива да позволява това човешко недоразумение ,наречено министър на вътрешните работи да се подиграва с незовисимостта на съда.

2013.03.01 | 19:39

6
Как човека с 6-те /шест/ апартамента има безочието да отсъждо кой какъв е? То шефа на НАП Красито Стефанов, явно си го е страх от Ц.Ц и го изкара целият в бяло! Каква богата и дашна тъща има Ц.Ц. Цяла България му вярва!
vanko76

2013.03.01 | 19:39

5
Цецко няма,няма и се забърква с гафове време му беше да го нападнат от съдебната система.
exo

2013.03.01 | 19:39

4
vsi4kite ste glamavi i zaslepeni dokato vie komentirate ostanalite si razigravat kon4eto na garba na naroda ei boje prost narod SLABA darjava
ceco

2013.03.01 | 19:38

3
po liceto na taq i li4i , 4e e lapa4ka i to golqma

2013.03.01 | 19:38

2
Собствената му "къщичка" е пълен БАРДАК и е в изпълнителната власт ,а се бърка внезависима от него власт ! За честта на институцията ,за това "всяка жаба да си знае гьола" и за още малко "плюване" / а той се прави ,че роса го роси/ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН този самозабравил се физкултурник-слон в стъкларски магазин !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини