Заека остава в ареста

  • 26 януари 2012 16:22

  • 1964
  • 3
Заека остава в ареста
©

Обвиненият в убийството на 17-годишната Мирослава Николова от Перник - Марио Любенов, остава в ареста.

Магистратите от Софийски апелативен съд прецениха, че има достатъчно доказателства за това, че именно Марио Любенов - Заека е извършил убийството.

Съдиите посочиха, че не могат да признаят показанията на самозастрелялия се Стойчо Стоев - Чочо. Те изтъкнаха обаче, че въз основа на тях са събрани доказателства, които сочат, че е възможно отвличането и убийството на таекуондистката да се е случило така, както разказал Чочо.

По делото има и показания на анонимен свидетел, който е казал, че Марио се занимава с преправяне на газови пистолети в бойни.

Софийският апелативен съд прецени, че няма опасност Марио да се укрие, защото има адрес, но има опасност да извърши друго престъпление. Затова той остава в ареста окончателно с най-тежката мярка за неотклонение.

Най-вероятно Марио Любенов ще бъде настанен в болницата "Св. Наум", защото състав на съда в Перник вече разреши на психиатрите той да бъде подложен на изследвания в продължение на 20 дни за освидетелстване.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1964 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Чочо

2012.01.28 | 11:38

3
По физиономията му личи че плаче за доживотна присъда Бил луд ---щом е луд в затвора Така е най сигурно
uhbh

2012.01.28 | 11:37

2
da mre gad mrusna
;( ;( ;(

2012.01.28 | 11:37

1
Умри в затвора,за това което направи на това красиво и невинно момиче! Сърцето ме боли,просто като гледам това красиво момиче сега да лежи в гроба.Дълбок поклон Миме ;( ти няма да бъдеш забравена никога!

Добави коментар

Водещи новини