Свидетели по "Наглите" се разминават в показанията си

  • 23 януари 2012 11:46

  • 887
  • 0
Свидетели по "Наглите" се разминават в показанията си
©

Състав на Софийски градски съд разпитва свидетели - поемни лица по делото срещу групата за отвличания „Наглите”. Първият свидетел Сергей Сергов е наблюдавал огледа в къщата в село Гоз.

Свидетелят работи като надзирател в ОДП „Перник” и живее в село Брезник. Сергей Сергов е присъствал на огледа на мазето в къщата, където се твърди, че са били държани заложниците на „Наглите”. По негови думи – там са били открити косми между тухлите на стената. Свидетелят Сергов обясни, че не си спомня много подробности, тъй като случката е била преди две години.

Според Никола Борисов, който също е присъствал на огледа в село Гоз, вратата на къщата е отворила жена. Той не успя да си спомни дали е иззето нещо от къщата, тъй като случката е била отдавна.

Мария Георгиева, която работи като разследващ полицай в Пловдив е била повикана от началник – курса в полицейската академия. Тогава тя е била във втори курс. Свидетелката Георгиева е присъствала на огледа на другата къща, където се подозира, че са държани заложниците – близо до Вакарел. Според нея са иззети следи от кухнята на къщата. Самите полицаи, които са извършвали огледа, са й обяснили, че там са държани заложници. По думите й – на първия етаж на къщата са били намерени клещи,които са били конфискувани.

Последвайте канала на

Novini.bg
887 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини