Апелативният съд в Пловдив потвърди мярка "подписка" на мъжа, обвинен в убийството на сина

  • 03 октомври 2017 12:57

  • 2526
  • 0
Апелативният съд в Пловдив потвърди мярка "подписка" на мъжа, обвинен в убийството на сина
©

Пловдивският апелативен съд потвърди като правилно и законосъобразно определението на Окръжен съд - Пловдив, с което бе наложена мярка за неотклонение "подписка", спрямо Костадин П., обвинен в убийството на сина си.

Това съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата и поясниха, че магистратите не са уважили искането на Окръжна прокуратура за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража". Спрямо Костадин П. е повдигнато обвинение за това, че на 23 септември в землището на Куклен, местността Сай дере, умишлено е умъртвил рождения си син С. П.. На съдебното заседание са представени доказателства за отличните характеристични данни на обвиняемия, както и за грижите, които е полагал заедно със съпругата си за лечение на сина им С. П. от наркозависимост в продължение на повече от десет години. Социалните служби са поверили на Костадин П. и съпругата му за отглеждане 7-месечното им внуче от деня на изписването на бебето от родилния дом за срок от две години.

В последната си дума пред съда обвиняемият разказа за ужаса и ежедневния тормоз, на който сина му С.П. е подлагал години наред цялото семейство и поиска да му бъде даден шанс да отгледа внучето си. Определението е окончателно и не подлежи на протест и обжалване.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2526 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини